Εγινε τύφλα η Πάρις Χίλτον

ΚΟΣΜΟΣ
Η Πάρις Χίλτον υποβασταζόμενη από τους φίλους της μετά το μεθύσι

Εγινε τύφλα η Πάρις Χίλτον

Είναι γυναίκα του κεφιού και του ποτού, και δεν κάνει τίποτα για να το κρύψει. Η Πάρις Χίλτον, αφού έδωσε το παρών στα πάρτι που έγιναν μετά την απονομή των μουσικών βραβείων MTV στο Λας Βέγκας, επέστρεψε στο Λος Αντζελες για να προλάβει να ετοιμαστεί και για ακόμη ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός: την απονομή των τηλεοπτικών βραβείων EMMY.

Μετά όμως την απονομή, στο πάρτι που δόθηκε, επισκέφτηκε τόσες πολλές φορές το free bar που στο τέλος έγινε λιώμα από το ποτό και με το ζόρι στηριζόταν πάνω στις γόβες στιλέτο που φορούσε. Πολλές φορές μάλιστα χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των ανθρώπων της «αυλής» της για να μην πέσει στα πατώματα.

Κι όταν πείστηκε να αποχωρήσει από το πάρτι πριν γίνει ρεζίλι, η Πάρις, τύφλα στο μεθύσι, προσπάθησε να βγει από την αίθουσα σκαρφαλώνοντας στη σιδερένια πόρτα. Η 26χρονη πλούσια κληρονόμος είναι πανταχού παρούσα, γιατί θέλει να κάνει καριέρα ηθοποιού και χρειάζεται να κάνει καλές γνωριμίες. Και καλά κάνει, αλλά αφού δεν το σηκώνει το αλκοόλ, γιατί το πίνει;

Για να καταφέρει να πείσει τους μεγάλους σκηνοθέτες η Πάρις άρχισε εντατικά μαθήματα υποκριτικής με μια πολύ καλή δασκάλα, την Ιβάνα Τσάμπακ. Εχει όμως και την υποστήριξη του ταλαντούχου ηθοποιού Αντριεν Γκρένιερ που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Entourage», ο οποίος δηλώνει καλός φίλος της και τελευταία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να πλέκει το εγκώμιό της. «Είμαστε φίλοι, αλλά ποιος ξέρει και τι άλλο μπορεί να γίνει» έχει δηλώσει με νόημα ο γνωστός ηθοποιός.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Πάρις Χίλτον υποβασταζόμενη από τους φίλους της μετά το μεθύσι