Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Eνα hair show για την κιβωτό της… αγάπης!

Μια λαμπερή εκδήλωση για την ενίσχυση μονογονεϊκών οικογενειών και των παιδιών του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού.

Επίδειξη κομμωτικής εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’60 για την «Κιβωτό του Κόσμου»! Αλλη μία φορά οι άνθρωποι της τέχνης έδειξαν την ευαισθησία τους και σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τις μονογονεϊκές οικογένειες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στους ξενώνες της «Κιβωτού του Κόσμου».   Την περασμένη Δευτέρα ο γνωστός κομμωτής Τηλέμαχος Κωστόπουλος παρουσίασε στο θέατρο «Ορφέας» τις προτάσεις του για την άνοιξη και το καλοκαίρι, που όλες ήταν εμπνευσμένες από τις σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Πάρη Βαλταδόρο αλλά και ομάδα ανθρώπων που δούλεψαν εθελοντικά περίπου δύο μήνες, κατάφερε να παρουσιάσει ένα λαμπερό show και να συγκεντρώσει χρήματα για τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό που ίδρυσε το 1996 ο ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου προκειμένου να βοηθάει παραμελημένα παιδιά και μητέρες.

Τα χτενίσματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Τζένης Καρέζη, της Ρένας Βλαχοπούλου, της Ρίκας Διαλυνά, της Μάρθας Καραγιάννη και πολλών ακόμη πρωταγωνιστριών της Finos Films αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον Τηλέμαχο Κωστόπουλο ώστε να δημιουργήσει χτενίσματα για δεκαοκτώ πανέμορφα μοντέλα.

Δαλιανίδης

Η βραδιά έφερε την υπογραφή του σκηνοθέτη Χάρη Βορκά, ο οποίος φρόντισε να μεταφέρει επί σκηνής τα αξέχαστα πλάνα του Γιάννη Δαλιανίδη, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση πως ο χρόνος γύρισε σε εκείνη τη δεκαετία που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί «χρυσή». Την προσπάθεια στήριξαν η Ελένη Καρουσάκη, η οποία τραγούδησε ζωντανά ξεσηκώνοντας το κοινό με γνωστά τραγούδια των ταινιών που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να αγαπιούνται από τις νεότερες γενιές. Η Κατερίνα Ρανιέρη έβαλε τη δική της πινελιά με την ξεχωριστή φωνή της. «Είναι χρέος των καλλιτεχνών να στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες» τόνισε η Ελένη Καρουσάκη με αφορμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση.

Η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης ήταν η Shaya, η οποία εμφανίστηκε μαζί με τον κομμωτή Τηλέμαχο Κωστόπουλο έτσι όπως την είχε εμπνευστεί. Η όμορφη τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή υπό τη μουσική υπόκρουση του «Crazy Girl» και έκλεψε την παράσταση με τον περίτεχνο κότσο και το κόσμημα στα μαλλιά της, ενώ η καλλίγραμμη σιλουέτα της αναδείχθηκε με την εντυπωσιακή ολόλευκη δημιουργία του Πάρη Βαλταδώρου.

«Είναι χαρά μου να συμμετέχω σε τέτοιες βραδιές. Ολοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Χαίρομαι που μπόρεσα με την παρουσία μου εδώ να συμβάλλω -έστω και λίγο- στο να συγκεντρωθούν χρήματα για την “Κιβωτό του Κόσμου”» δήλωσε η Shaya.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι της «Espresso» Ανθή Βούλγαρη και Θάνος Μακρογαμβράκης, ο οποίος μάλιστα ήταν ο εμπνευστής της οργάνωσης. Την επίδειξη παρακολούθησε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, η οποία ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...