Τελεσίγραφο σε Αννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αννα Βίσση

Τελεσίγραφο σε Αννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα

Τελεσίγραφο προς την Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα απέστειλε ο αρμόδιος ειρηνοδίκης προκειμένου να καταθέσουν εντός δέκα ημερών ενώπιόν του βεβαιωτικό όρκο των περιουσιακών τους στοιχείων, διαφορετικά τους απειλεί με προσωποκράτηση δέκα μηνών τον καθένα!
Ο ειρηνοδίκης Αμαρουσίου προχώρησε στην ενέργεια αυτή μετά από σχετική αίτηση της εταιρείας παραγωγής Polyvideo. Στο μεταξύ, στις δικαστικές αίθουσες του Πρωτοδικείου Αθηνών η γνωστή αντιδικία της εταιρείας με την τραγουδίστρια καλά κρατεί!

Χθες η πλευρά της Αννας Βίσση επιστράτευσε και πάλι τον Χρήστο Ψωμόπουλο ενώπιον του δικαστηρίου, όπου συζητήθηκε η αίτηση αναστολής για την ανακοπή του επικείμενου πλειστηριασμού όλων των αντικειμένων της που κατασχέθηκαν από τη βίλα της. Η τραγουδίστρια στην αίτησή της επικαλείται την οικονομική αυτοτέλεια των αντικειμένων της, υποστηρίζοντας ότι οι δικαστικοί επιμελητές δεν έκαναν σωστή καταγραφή των κατασχεθέντων, με αποτέλεσμα να υποτιμηθεί η αξία τους σε 53.000 ευρώ.

Κατά την τραγουδίστρια, τα κατασχεθέντα της βίλας Καλάμου και Ωρωπού -που αναμένεται να βγουν στο σφυρί στις 31 Οκτωβρίου- κοστίζουν πάνω από 3.000.000 ευρώ και για το λόγο αυτό επιχειρεί την προσβολή της έκθεσης κατάσχεσης με αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση επί της αιτήσεως ανακοπής που έχει καταθέσει επίσης σε βάρος της εταιρείας παραγωγής Polyvideo.

Παράλληλα, όπως υποστηρίζει, στα κατασχεμένα αντικείμενα ανήκουν και τα πράγματα της κόρης της Σοφίας Καρβέλα, καθώς και του φίλου της Χρήστου Ψωμόπουλου.

Ο τελευταίος, που κατέθεσε ως μάρτυρας χθες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, υπερασπίστηκε τα «ακριβά ρούχα» της Αννας, υποστηρίζοντας ότι οι δικαστικοί επιμελητές που συμμετείχαν στην κατάσχεση που έγινε στο σπίτι της τραγουδίστριας στην έκθεση που συνέταξαν και στην περίληψή της δεν έγραψαν τις μάρκες των ρούχων, τα οποία είναι δημιουργίες οίκων υψηλής ραπτικής, ακυρώνοντας έτσι την οικονομική τους ταυτότητα.

Από την πλευρά της εταιρείας παραγωγής κατέθεσε η δικαστική επιμελήτρια του πλειστηριασμού, η οποία υποστήριξε ότι τα ρούχα όχι μόνο ήταν παλιά, αλλά τα περισσότερα δεν έφεραν ετικέτα προέλευσης.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του, ενώ μεσεγγυούχος των κατασχεθέντων παραμένει ο επιχειρηματίας Βασίλης Κοσμίδης, μετά την απόρριψη από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου της αίτησης της Αννας Βίσση για αλλαγή του.

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ

Αννα Βίσση
Νίκος Καρβέλας