Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Προβλέψεις για 11/4

ΚΡΙΟΣ: Ο καλός συντονισμός των κινήσεων και ο δυναμισμός σας φέρνουν πολύ κοντά την επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Εχετε μάλιστα υποστήριξη στις προσπάθειές σας, καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ευθύτητα και την τιμιότητά σας. Πολύ καλές εξελίξεις αναμένονται και στην οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνετε να παρασύρετε τους πάντες στους ρυθμούς σας, χάρη στην καλή σας διάθεση. Ετσι σήμερα είστε η ψυχή της παρέας και όλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Η μέρα είναι πολύ καλή για να ρισκάρετε, να τολμήσετε και να πετύχετε. Ο,τι αναβάλλατε ήρθε η ώρα να γίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι γνωστό πως είστε ανοιχτοχέρηδες, σήμερα όμως κινδυνεύετε να κάνετε έξοδα που ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητές σας. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί αν λέτε πράγματα που δεν πιστεύετε, να είστε σίγουροι πως κάποιοι θα το αντιληφθούν κι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ιδανικό είναι να πάτε ένα μικρό ταξίδι με αγαπημένα σας πρόσωπα το Σαββατοκύριακο. Θα περάσετε πολύ καλά και θα ανανεωθείτε. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα, επισκεφτείτε πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Θα νιώσετε πολύ όμορφα και θα καταλάβετε πόσο σας εκτιμούν.

ΛΕΩΝ: Η διαίσθησή σας είναι έντονα ενεργοποιημένη και καθοδηγεί τα βήματά σας. Εμπιστευτείτε την και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ καλά, καθώς χειρίζεστε ορθά τις καταστάσεις και βεβαιώνεστε για την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε πολύ ανανεωμένοι. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας είναι στα ύψη. Τραβάτε σαν μαγνήτης τα βλέμματα και προσελκύετε τις ευκαιρίες που αναζητάτε. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, οι μεγαλύτερες ικανοποιήσεις σας αφορούν όμως τον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Περίεργο και παρασκηνιακό είναι το κλίμα γύρω από εσάς. Από τη στιγμή που οι άλλοι δεν σας φανερώνουν τις αληθινές τους προθέσεις, δεν χρειάζεται να ξέρουν τις δικές σας. Μην είστε σίγουροι για τίποτε, φανείτε όμως ιδιαίτεροι επιφυλακτικοί σε τυχόν καινούργιες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάγκη σας για κοινωνικότητα είναι αυξημένη και το γεγονός πως αρκετοί φίλοι θα σας θυμηθούν θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Θα περάσετε πολύ ωραία και ίσως βρείτε απρόσμενη συμπαράσταση και βοήθεια σε κάτι που σας απασχολεί από φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι τεταμένο. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένατε κι έτσι χάνετε εύκολα την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε πάση θυσία την επίδειξη αλαζονείας. Κάτι τέτοιο δεν θα σας ωφελούσε καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ετσι θα εμπλουτίσετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα νιώσετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι. Αν κάποιο πρόβλημα σας απασχολεί ιδιαίτερα, μια ξαφνική βοήθεια θα σας τονώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν είστε και ιδιαίτερα στα πάνω σας. Προσπαθείτε να βρείτε στο παρελθόν τις ρίζες σημερινών καταστάσεων, όμως δεν το πετυχαίνετε, οπότε δεν χρειάζεται να μπείτε σε τέτοια διαδικασία. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί και διατηρήστε την αυθεντικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας είναι περίεργη, καθώς ακροβατείτε ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία, κάτι τέτοιο όμως είναι δύσκολο. Στα αισθηματικά σας οι πειρασμοί είναι αρκετά σοβαροί. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...