Από στρατιωτικός έγινε... μοντέλο!

ΚΟΣΜΟΣ
Είναι εμφανή τα σωματικά προσόντα της 22χρονης Κέιλεϊ Θιούλις, που αφήνει το στρατό για την πασαρέλα.

Από στρατιωτικός έγινε... μοντέλο!

Αφησε τα λαδώματα στα τανκς και τα οπλικά συστήματα του Βρετανικού Στρατού στη Βασόρα και άρχισε να... λαδώνει το σώμα της για να είναι πιο λαμπερή αλλά και προκλητική στις φωτογραφήσεις που κάνει για διάφορα περιοδικά. Ο λόγος για την 22χρονη Κέιλεϊ Θιούλις, η οποία αποφάσισε για να έρθει σε επαφή με τη θηλυκή της πλευρά να φωτογραφηθεί για το σκανδαλιστικό γυναικείο βρετανικό περιοδικό «Scarlet», αφού είχε προηγουμένως υπέστη συνολική μεταμόρφωση. Αυτό ήταν και η αφορμή να δεχτεί καταιγισμό προτάσεων για δουλειές modeling και η Κέιλεϊ, που τώρα υπηρετεί σε βάση της Γερμανίας, είναι έτοιμη να ξεκινήσει νέα καριέρα.

Στο περιοδικό «Scarlet» εκτός από την προκλητική φωτογραφία της υπήρχαν και κάποιες εξομολογήσεις της σχετικά με το πώς είναι να υπηρετεί μια γυναίκα στο στρατό. «Αν νομίζετε ότι το να υπηρετεί μια νεαρή γυναίκα στο βρετανικό στρατό είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί, επειδή είναι συνέχεια με καυτούς άντρες, θα σας απογοητεύσω. Εγώ που δουλεύω ως μηχανικός είμαι όλη τη μέρα καλυμμένη με λάδια και οι άντρες μου φέρονται σα να είμαι κι εγώ ένας από αυτούς!» λέει η ίδια προσπαθώντας να αποκαταστήσει την πραγματικότητα της ζωής μιας γυναίκας στο στρατό.

Πάντως, όπως εξομολογείται η μητέρα της Κέιλεϊ στην εφημερίδα «Daily Mail», ήταν πάντα ένα αγοροκόριτσο που έπαιζε ποδόσφαιρο και από τα δεκατέσσερα αποφάσισε ότι ήθελε πολύ να μπει στο στρατό. Στα δεκαεννιά της αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη βρόμικη δουλειά του στρατού, το μηχανικό, και δεν άργησε να της έρθει η απόσπαση στο Ιράκ. «Ηταν πολύ επικίνδυνη μετάθεση και ανησυχούσαμε πολύ, αλλά τα κατάφερε μια χαρά!» λέει με ανακούφιση πια η μητέρα της, ειδικά τώρα που η κόρη της αποφάσισε να φύγει από το στρατό τον Μάρτιο για να κάνει καριέρα μοντέλου. Δεν ξέρουμε όμως αν συμμερίζεται την απόφαση με τον ίδιο ενθουσιασμό ο σύζυγος της Κέιλεϊ, ο Μπεν, που είναι και αυτός στρατιωτικός.

Κ.Ν.

Είναι εμφανή τα σωματικά προσόντα της 22χρονης Κέιλεϊ Θιούλις, που αφήνει το στρατό για την πασαρέλα.