Το άγνωστο παρελθόν της "Τζούλια"!

TV GOSSIP
Η Τζόελι στα 42 της σημειώνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της.

Το άγνωστο παρελθόν της "Τζούλια"!

Στην Ελλάδα μπορεί να τη γνωρίσαμε ως Τζούλια Μακ Ναμάρα από το «NIP/TUCK», ωστόσο η Τζόελι Ρίτσαρντσον, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, προέρχεται από μεγάλη θεατρική και κινηματογραφική οικογένεια.

Η μητέρα της είναι η σπουδαία ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ (που κάνει και guest στο NIP/TUCK ως μητέρα της Τζούλια) και πατέρας της ο βραβευμένος και με Οσκαρ σκηνοθέτης Τόνι Ρίτσαρντσον (απεβίωσε το 1991 χτυπημένος από AIDS). Εχει και μία αδερφή, επίσης ηθοποιό, τη Νατάσα, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Ιρλανδό ηθοποιό Λίαμ Νίσον («Darkaman», «Μάικλ Κόλινς, ο επαναστάτης»).

Η Τζόελι γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1965 στο Λονδίνο. Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε υποδυόμενη μία άσχημη και ξενέρωτη Φινλανδή πριγκίπισσα στην κωμωδία «Βασιλιάς Ραλφ» με τον Τζον Γκούντμαν (1991). Το 1996 έκανε την Ανίτα, μία σχεδιάστρια μόδας στα «101 σκυλιά της Δαλματίας». Επαιξε ακόμα στο πλευρό του Μελ Γκίμπσον στην ταινία «Ο πατριώτης» (1999), ενώ ένα χρόνο αργότερα ο σκηνοθέτης Τσαρλς Σίερ είδε στο πρόσωπό της τη… Μαρία Αντουανέτα και της έδωσε το ρόλο στην ταινία «The affair of a necklace». Το 2003 κι αφού στο βιογραφικό της είχε αρκετές τηλεοπτικές δουλειές, πήρε το ρόλο που έμελλε να της χαρίσει τη μεγαλύτερη επαγγελματική της επιτυχία, αυτόν της Τζούλια στο «NIP/TUCK».

Υπήρξε παντρεμένη με τον παραγωγό Τιμ Μπέβαν, με τον οποίο το 1992 απέκτησε μία κόρη, την Ντέζι.

Η Τζόελι στα 42 της σημειώνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της.