Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Καυτός» ΠΑΟ για το 2-1

Τι ζήτησε ο Πεδουλάκης από τους παίκτες του.

Πανέτοιμος για το 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που θα του δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, είναι ο Παναθηναϊκός (21.45, ΕΤ1). Με τη συμπαράσταση του κόσμου τους που θα μετατρέψουν σε… λάβα το Ολυμπιακό Στάδιο, οι «πράσινοι» καλούνται να επιδείξουν εξυπνάδα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα καλή, έμπειρη και γεμάτη ποιότητα ομάδα.

Ο 48χρονος προπονητής, αφού παραδέχθηκε ότι «οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην Ισπανία απέδειξαν πως οι αγώνες σε αυτή τη σειρά κρίνονται από την άμυνα και τον ρυθμό», τόνισε: «Ξέρουμε πως έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, καθώς το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος δήλωσε: «Προχωράμε. Πήραμε μια σημαντική νίκη στη Βαρκελώνη, ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 1-1 και τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Δεν έχουμε τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για την Μπαρτσελόνα. Οχι όμως φόβο. Δεν επιτρέπεται να φοβάσαι όταν πατάς στο παρκέ». Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος απηύθυνε κάλεσμα στον Τζόρτνι Μπερτομέου να παρακολουθήσει ένα από τα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα: «Θα είναι είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε στη φιλόξενη έδρα μας τη διοίκηση της Ευρωλίγκας, εάν επιλέξει να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις επερχόμενες αναμετρήσεις. Επιβάλλεται να συμβάλουμε όλοι, ώστε να διεξαχθεί μια αναμέτρηση-διαφήμιση για τη διοργάνωση, σε μια πανηγυρική και κόσμια ατμόσφαιρα, με σεβασμό και εμπιστοσύνη στους αθλητές και παράγοντες του αγώνα, αντάξια της ιστορίας και φήμης του Παναθηναϊκού μας. Ολοι όσοι βρεθούμε στο γήπεδο θα έχουμε ένα και μόνο στόχο: μαζί, σαν μια γροθιά, να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας με την παρουσία και τη φωνή μας, και να τον προστατεύσουμε απόλυτα αποφεύγοντας την παραμικρή ακρότητα».

Last time για Γκιστ

Την τελευταία στιγμή, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στο αποψινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο παίκτης, που υπέστη διάταση του τένοντα των καμπτήρων στην ποδοκνημική, ακολουθεί εντατική θεραπεία και ο Αργύρης Πεδουλάκης, που είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο, θα μάθει σήμερα το πρωί αν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας μίλησε εξάλλου ο Λάσμου, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ευλογημένος που έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες! Από την πρώτη χρονιά μου με τον κόουτς Ντούλε Βουγιόσεβιτς (σ.σ.: της Παρτιζάν)» τόνισε ο 30χρονος άσος από την Γκαμπόν και συνέχισε: «Φέτος ο Παναθηναϊκός προφανώς είναι μια καινούρια ομάδα, αλλά έχουμε μερικούς σκληρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται δυνατά».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...