Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μegaλώνει η αγωνία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Μεγάλο...

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Τον έσφαξε στο κελί για εκδίκηση!

Ενας 29χρονος πίσω από την άγρια δολοφονία κρατουμένου τον Ιανουάριο στον Κορυδαλλό, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του.

Τον έσφαξε στις φυλακές για να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του! Στην άκρη του νήματος σε ό,τι αφορά την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας ενός 33χρονου Πολωνού κρατούμενου των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο κελί του, έφτασε η αστυνομία. Μετά από έρευνες που διήρκεσαν λίγους μήνες, οι διωκτικές αρχές «απομόνωσαν» τους βασικούς υπόπτους και έφτασαν στα ίχνη τριών ατόμων, ενός Ελληνα και δύο Αλβανών, οι οποίοι το διάστημα που διαπράχθηκε το έγκλημα κρατούνταν στον Κορυδαλλό και φαίνεται πως είχαν κίνητρο να σκοτώσουν τον συγκρατούμενό τους.

Ο 33χρονος Πολωνός κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού είχε βρεθεί νεκρός στο κελί του, στην 4η πτέρυγα των φυλακών, στις 31 Ιανουαρίου. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο -πιθανόν μαχαίρι- σε όλο του το σώμα. Ο εντοπισμός των δραστών που ευθύνονταν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου από την Πολωνία αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τελικά, οι έρευνές τους απέδωσαν καρπούς και πριν από λίγες μέρες έφτασαν στα ίχνη των τριών αντρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 37χρονο Αλβανό, κρατούμενο σήμερα στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών για ληστείες, έναν 26χρονο ομοεθνή του, κρατούμενο στον Κορυδαλλό για ναρκωτικά, καθώς και έναν 29χρονο Ελληνα, κρατούμενο στα Γρεβενά, ο οποίος έχει φυλακιστεί για ληστείες και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες της δολοφονίας του 33χρονου τον περίμεναν πώς και πώς να έρθει στον Κορυδαλλό, αφού ήταν παλιοί γνώριμοι και τους χώριζαν προσωπικές διαφορές. Η ευκαιρία τούς δόθηκε όταν στις 30 Ιανουαρίου το θύμα μετήχθη από τις φυλακές Λάρισας, όπου κρατούνταν, στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Την επόμενη κιόλας μέρα τού επιτέθηκαν με μαχαίρι και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα που του επέφεραν τον θάνατο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 29χρονος Ελληνας φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία, καθώς θεωρούσε τον Πολωνό υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του. Η μητέρα του 29χρονου πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει τη ζωή της από ναρκωτικά, μια συνήθεια στην οποία θεωρούσε πως την είχε μυήσει ο Πολωνός.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....