Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η γυναίκα που τον έκανε να ξεχάσει την Εύη

Η τραγουδίστρια Εύα Κυριάκου ήταν εκείνη που αντικατέστησε την Αδάμ στην καρδιά του Λάμπη Λιβιεράτου.

5f5f96doΜπορεί ο Λάμπης Λιβιεράτος να πέρασε δύσκολες στιγμές λίγο μετά τον χωρισμό του από την Εύη Αδάμ, όμως βρέθηκε μια γυναίκα που έκανε τον τραγουδιστή να χαμογελάσει. Ενα χαμόγελο που δεν κράτησε για πολύ γιατί ήρθε ο ξαφνικός θάνατος του λατρεμένου του αδελφού και η μετέπειτα νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική που άλλαξε τα πάντα.

Λίγο μετά τον χωρισμό του από την Αδάμ η ζωή τού χαμογέλασε (έστω και για λίγο), με τον τραγουδιστή να ζει έναν φλογερό έρωτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κύπρια τραγουδίστρια Εύα Κυριάκου ήταν η γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και με την οποία έζησε ένα ξαφνικό love story. Η γνωριμία τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ήταν ξαφνική και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν κάτι το οποίο κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι δύο τους συναντήθηκαν στην Αθήνα όταν εκείνη είχε έρθει προκειμένου να ετοιμάσει μαζί του ένα άκρως δυναμικό ντουέτο, το οποίο θα υπήρχε στη νέα δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή, δουλειά που χαρακτηρίζεται ως και το comeback του Λάμπη Λιβιεράτου στα μουσικά δρώμενα.

Οι πρώτες μέρες της παραμονής της στην Αθήνα ήταν και για τους δύο κάτι παραπάνω από ευχάριστη. Πότε στο σπίτι και πότε βόλτες στην Αθήνα, πότε με παρέα και πότε μόνοι… «Μίλησαν για τα πάντα, ήρθαν πολύ κοντά και την τρίτη μέρα μπήκαν αμέσως στα στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσουν το κομμάτι» λέει αποκλειστικά στο site ShowTime-cy άτομο που τους έχει ζήσει από κοντά.

Η εντυπωσιακή Kύπρια τραγουδίστρια δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή, κάτι που συχνά-πυκνά αναφέρει και στις εμφανίσεις της στην Κύπρο όταν μιλάει από το μικρόφωνο για τη σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Οταν μάλιστα ολοκλήρωσαν το κομμάτι, οι δύο τους σχεδίαζαν να περάσουν και άλλες ημέρες μαζί, όμως ένα απρόσμενο γεγονός ήρθε να ταράξει τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή: ο λατρεμένος του αδελφός μόλις είχε αυτοκτονήσει. Η είδηση «σκότωσε» ψυχολογικά τον Λάμπη Λιβιεράτο. Εκείνος έγινε πραγματικό κουρέλι και η Εύα προσπάθησε να του συμπαρασταθεί. Ακόμη και όταν χρειάστηκε να φύγει για λίγες ημέρες στην Κύπρο, σκόπευε να επιστρέψει γρήγορα στην Ελλάδα για να είναι στο πλευρό του.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα και για τους δύο. Οσο κι αν η Εύα προσπαθούσε να τον συνεφέρει, τίποτα δεν ήταν εύκολο. Η ζωή του κομματιάστηκε. Τα πάντα εξανεμίστηκαν. Λίγες μέρες αργότερα, όταν πια ο Λάμπης αποφάσισε να εξαφανιστεί από προσώπου γης, η Κύπρια τραγουδίστρια επέστρεψε πίσω στο Νησί της Αφροδίτης προσπαθώντας να έχει επικοινωνία μαζί του. Δεν κράτησε όμως για πολύ αφού ο γνωστός τραγουδιστής, ράκος πλέον ψυχολογικά και μην μπορώντας να αντέξει τον χαμό του αδελφού του, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος -όπως φάνηκε μετά τον ξαφνικό χωρισμό από την Εύη Αδάμ- είχε αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Κάτι το οποίο έχει κάνει και η Εύη Αδάμ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες (αν και αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της), είναι ζευγάρι με τον Αργεντινό παραγωγό Ραμίρο Ρομέρο, ο οποίος είναι αρκετά γοητευτικός και μάλιστα είναι ο παραγωγός του δίσκου της.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...