Τα καμώματα του Χάρι εξοργίζουν το παλάτι

ΚΟΣΜΟΣ
Ο άτακτος πρίγκιπας Χάρι την ώρα που «σνιφάρει» βότκα.

Τα καμώματα του Χάρι εξοργίζουν το παλάτι

Στα πρόθυρα εγκεφαλικού επεισοδίου βρίσκεται αυτές τις μέρες η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ, με αφορμή τα καμώματα του μικρότερου εγγονού της, του πρίγκιπα Χάρι. Αρκετούς μήνες μετά τις διακοπές του στη Ναμίμπια κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα αποσπάσματα από ένα βίντεο που είχε τραβήξει τότε κάποιος από την παρέα του, στα οποία ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα φαίνεται να κάνει διαφόρων ειδών καραγκιοζιλίκια.

Στην αρχή του βίντεο ο Χάρι φαίνεται ξεκάθαρα να πίνει μερικές γουλιές βότκα, στη συνέχεια να τις φτύνει πίσω στο ποτήρι και να εισπνέει από τη μύτη το αλκοόλ. Οι φίλοι, δίπλα του, τον χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν για το κατόρθωμά του, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται να γλείφει το στήθος του ημίγυμνου φίλου του και να βεντουζάρει άδεια ποτήρια στο δικό του στήθος, μέσα στο μπαρ. Φανερά ζαλισμένη από το πολύ αλκοόλ, όλη η παρέα δείχνει να διασκεδάζει απίστευτα κάνοντας διάφορες χαζομάρες μέχρι τις 4.00 τα ξημερώματα, με τον Χάρι να έχει πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Βρετανία, όπου σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος γνώμες διάφορων ειδικών, αναρωτιέται μήπως ο νεαρός πρίγκιπας χρειάζεται να ακολουθήσει κάποια θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ, ενώ ακόμα και η γερμανική εφημερίδα «Bild» δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ για τα καμώματα του Χάρι. Το παλάτι ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει τις εν λόγω φωτογραφίες.