Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Ανακοίνωσε ο ίδιος την πρόσληψή του

Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχθηκε ότι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ανταγωνιστικός απέναντι στον (μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας) Ολυμπιακό υποσχέθηκε ότι θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Ο 40χρονος προπονητής που ετοιμάζεται να πάρει το «βάπτισμα του πυρός», καθώς η μοναδική του εμπειρία εντός των συνόρων ήταν ως βοηθός του Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» προλαβαίνοντας τον Γιάννη Αλαφούζο που ετοιμαζόταν να το κάνει την ερχόμενη εβδομάδα. Από την Ολλανδία που είναι πλέον η δεύτερη πατρίδα του παραδέχθηκε ότι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού με ορίζοντα τριετίας. Χαρακτηριστικά μιλώντας στην ιστοσελίδα Voetbal International τόνισε τα εξής: «Στόχος μου είναι να δουλέψω γύρω από νέους και φιλόδοξους παίκτες, ώστε να χτιστεί μια νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά μου αρέσει. Το πλεονέκτημά μου είναι ότι γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα κι έχω επίσης έχω εργαστεί στην Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό στο μέλλον».

Για τη θέση του βοηθού προπονητή φαβορί είναι ο Κριστόφ Βαζέχα και αουτσάιντερ ο Γιάννης Βονόρτας. Ο νυν προπονητής της ομάδας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου που θέλει να τον διατηρήσει στο τεχνικό επιτελείο, ωστόσο ο 53χρονος τεχνικός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη θέση του, γιατί δεν αποκλείεται να ξεκινήσει καριέρα πρώτου προπονητή και να μην παραμείνει δεύτερος. Το θέμα του θα ξεκαθαρίσει οριστικά την ερχόμενη Δευτέρα, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του Βαζέχα.

– Τελείωσε η χρονιά και για τον Στέργο Μαρίνο. Ο αμυντικός μέσος των «πρασίνων» δεν θα είναι στη διάθεση του Βονόρτα (ετοιμάζει αρκετές αλλαγές χρησιμοποιώντας παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής) για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Βέροιας, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Χουχούμης. Νοκ άουτ παραμένουν Μαυρίας, Ζέκα (τραυματίες), ενώ απουσίασε πάλι λόγω ίωσης ο Κουίνσι, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι πλέον «ξένο σώμα» για την ομάδα και το καλοκαίρι πρόκειται να αποχωρήσει.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...