Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Virtual στριπτιζάδικο!

❱❱ Η εταιρία του Ελληνα Ανδρέα Χρονόπουλου έφτιαξε το Strip Club, που υπόσχεται συγκινήσεις στους κατόχους «έξυπνων» συσκευώνΕνα «ελληνικό» εικονικό στριπτιζάδικο κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στα 4.500 εκθέματα της φετινής διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας.

Ο λόγος για το Strip Club, δημιούργημα της αμερικανικής εταιρίας παραγωγής βίντεο πορνό Naughty America, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο Ελληνας επιχειρηματίας Ανδρέας Χρονόπουλος.

«Σκοπεύουμε να γίνουμε το μεγαλύτερο strip club στον κόσμο, ανοιχτό εφτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο» δηλώνει ο δημιουργός του επαυξημένης πραγματικότητας strip club, το οποίο προσφέρει ψυχαγωγία εφάμιλλη των κανονικών, με τη βοήθεια εικονικών γυναικείων και ανδρικών ολογραμμάτων pole dancers αλλά και μασέρ, που μπορούν να καθοδηγηθούν από τον χρήστη, ακόμα και μέσα από ένα smartwatch, smartphone ή tablet. Μόλις η εικονική χορεύτρια ξεκινήσει το σόου, ο χρήστης-θεατής φορώντας μια ειδική συσκευή στο κεφάλι του μπορεί να μετακινηθεί εικονικά γύρω της και να τη θαυμάσει από όλες τις γωνίες, βλέποντας ως περιβάλλοντα χώρο το δικό του δωμάτιο, το οποίο καταγράφεται από κάμερα. Για τους λάτρεις αυτού του είδους της ψυχαγωγίας προσφέρεται επίσης και η εναλλακτική του strip club ως background, όπου το ολόγραμμα μοιάζει να κινείται στο «φυσικό» του περιβάλλον.

«Είναι κάτι ασύλληπτο. Μπορείς να φέρεις στρίπερ στο δωμάτιό σου να χορεύει γύρω από έναν στύλο, σαν να είναι πράγματι εκεί. Και δεν χρειάζεται να δώσεις φιλοδώρημα» τόνισε ο Χρονόπουλος στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Θα το χαρακτήριζα περισσότερο σαν ένα προϊόν ψυχαγωγίας. Κάθεσαι αναπαυτικά, χαλαρώνεις, εμφανίζεις τα ολογράμματα και παίζεις μαζί τους» πρόσθεσε.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...