Μπουνιές και δακρυγόνο σε καβγά με τον Καρεμπέ

ΚΟΣΜΟΣ

Μπουνιές και δακρυγόνο σε καβγά με τον Καρεμπέ

Οπου δεν πείθει λόγος πίπτει... μπουνιά! Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε ο πρώην αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, που αντέδρασε ως ταύρος σε υαλοπωλείο, όταν ήρθε face to face με τον «φίλο» της συζύγου του Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Ο Κριστιάν από την περασμένη άνοιξη, όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τον κινηματογραφικό παραγωγό Ζεράρ να γλείφει τα δάκτυλα των ποδιών της καλλονής γυναίκας του, «φόρτωνε» και «ξαναφόρτωνε». Είπε, όμως, να δώσει τόπο στην οργή μετά τις διαβεβαιώσεις της Αντριάνα ότι ήταν ένα «αστειάκι» που έκαναν οι δύο «φίλοι» όταν αντιλήφθηκαν τους παπαράτσι. Ελα όμως που το ηφαίστειο του ανδρικού του εγωισμού σιγόβραζε μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, οπότε και σημειώθηκε η έκρηξή του!
 
Ο Κριστιάν οδηγούσε το Mini Cooper του στην περιοχή Αλμα του Παρισιού, όπου διατηρεί τα γραφεία του. Σε ένα φανάρι την προσοχή του τράβηξε μια ωραία Maserati. Οταν την ξανακοίταξε και είδε τον οδηγό, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Ηταν ο Ζεράρ, ο «φίλος» της Αντριάνα. Ο Κριστιάν δεν κρατήθηκε και του μίλησε και η στιχομυθία που ακολούθησε ήταν στα... γαλλικά, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Μπινελίκι στο μπινελίκι, οι δύο άνδρες «ξεπέζεψαν» από τα τετράτροχά τους και άρχισαν τις μπουνιές, μέχρι που ο Κριστιάν βρέθηκε νοκ άουτ στην άσφαλτο! Οχι, δεν ήταν ο Ζεράρ πιο χειροδύναμος... Ηταν απλώς πιο προετοιμασμένος -προφανώς για κάθε κακό συναπάντημα με κερατωμένο- αφού, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Voici», μες την αναμπουμπούλα έβγαλε από την τσέπη του ένα δακρυγόνο και το έτριψε στο πρόσωπο του Καρεμπέ, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει σφαδάζοντας στο δρόμο. Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ένας περαστικός και τον βοήθησε να καθαρίσει το πρόσωπό του για να μπορέσει να ανασάνει. Εν τω μεταξύ, έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες που κλήθηκαν από τους περιοίκους που είδαν τους καπνούς.

Η αστυνομία δεν παρενέβη γιατί κανένας από τους δύο άνδρες δεν θέλησε να κάνει μήνυση. Οσο για την Αντριάνα... αυτή ήταν απασχολημένη με τα καθήκοντα της ως πρέσβειρα του Ερυθρού Σταυρού και δεν μπόρεσε να περιθάλψει η ίδια τα δύο παλικάρια που παραλίγο να σφαχτούν στην ποδιά της (λέμε τώρα)!


Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ