Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Στα ίχνη του εντολέα της διπλής εκτέλεσης

Στο μικροσκόπιο των Αρχών πρόσωπο που κατά το παρελθόν είχε πάρε-δώσε με μεγάλη ομάδα νονών της νύχτας στην Πάτρα.

965d85dΣτα ίχνη του ηθικού αυτουργού της μαφιόζικης εκτέλεσης με τριάντα πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο «Bijoux» της οδού Σαχτούρη βρίσκεται η Ασφάλεια της Πάτρας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», το ένα από τα δύο θύματα, ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς το όνομα του ανθρώπου που υποπτεύεται ότι έστησε τη δολοφονική ενέδρα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει τώρα πρόσωπο που κατά το παρελθόν είχε πάρε-δώσε με μεγάλη ομάδα νονών της νύχτας, η οποία ήλεγχε ολόκληρη την Πάτρα. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στην Αθήνα, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες ακόμα και στον υπόκοσμο προκειμένου να μάθουν τις ταυτότητες των πληρωμένων… πιστολιών, τα οποία, όπως εκτιμάται, έχουν φύγει από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο στόχος των δραστών ήταν ο 32χρονος Κώστας Φράγκος και στενός συγγενής του που είχαν εμπλακεί σε παλιότερη υπόθεση μπράβων της Πάτρας. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, παίκτης ομάδας χάντμπολ στην Αχαΐα, δολοφονήθηκε επειδή είχε το ίδιο κοτσιδάκι με τον δεύτερο από τους στόχους τους. Οπως έγινε γνωστό, ο άτυχος αθλητής βρισκόταν στο κέντρο ως καλεσμένος σε πάρτι γενεθλίων!

Χθες έγινε η κηδεία του μέσα σε κλίμα οδύνης. Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Βασίλη Σινούρη συγγενείς, φίλοι και συναθλητές στη 1.00 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του και ο δίδυμος αδελφός του Αλέξανδρος, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους Βασίλης έφυγε τόσο άδικα. Στο μεταξύ, σήμερα στις 4.00 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του Κώστα Φράγκου από τον τον Αγιο Μηνά Λεύκας, ενώ θα ταφεί στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο.

Η διπλή εκτέλεση έγινε στις 3.21 ξημερώματα Τετάρτης, όταν μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα με μαύρα μπουφάν και λευκά κράνη ανέβηκε ανάποδα την οδό Σαχτούρη, όπου βρίσκεται το κλαμπ. Ο συνεπιβάτης πυροβόλησε με υποπολυβόλο εναντίον του Φράγκου, του Σινούρη και ενός 42χρονου που κάθονταν έξω από την είσοδο του μαγαζιού. Κατόπιν οι δράστες έφυγαν, αλλά αντιλήφθηκαν ότι ο Φράγκος ήταν τραυματισμένος και προσπαθούσε να πάει στο πάρκινγκ του μαγαζιού. Τότε ξαναγύρισαν και τον πυροβόλησαν ξανά, αυτή τη φορά με πιστόλι, ενώ έριξαν και τη χαριστική βολή στον Σινούρη, που σκοτώθηκε ακαριαία. Ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά, ενώ ο 42χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...