Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Κομαντάντε» στο σανίδι…

Ο Μουζουράκης «Τσε Γκεβάρα» και η Μποφίλιου «Εβίτα» στην παράσταση που θα ανέβει το φθινόπωρο.

445s7ff5Ο Πάνος Μουζουράκης παίρνει το… όπλο του και ως νέος «κομαντάντε» ετοιμάζεται να κατακτήσει την ελληνική θεατρική σκηνή! Μπορεί ο γνωστός καλλιτέχνης να ετοιμάζεται ήδη για την καλοκαιρινή του παράσταση, όμως ήδη έχει κλείσει και για την επόμενη θεατρική σεζόν, αφού θα είναι εκείνος που  θα ενσαρκώσει τον Τσε Γκεβάρα στην παράσταση «Εβίτα».Τον ρόλο της Εβίτα Περόν, που τον είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, σ’ αυτή την παράσταση θα τον υποδυθεί η Νατάσα Μποφίλιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράσταση αυτή αναμένεται να είναι από τα δυνατά χαρτιά της ερχόμενης θεατρικής σεζόν, αφού θα απαρτίζεται από πολλούς ηθοποιούς και θα έχει άκρως εντυπωσιακά σκηνικά. Τα κάστινγκ για τους υπόλοιπους ρόλους συνεχίζονται και μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρόβες, αφού η παράσταση θα ανέβει, όπως όλα δείχνουν, τον Σεπτέμβριο.

Πάντως, αν και βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης, δεν σταματούν να γίνονται σπουδαίες δουλειές. Ετσι μετά το «Fame» που απασχόλησε τον Τύπο τη χρονιά που πέρασε, σίγουρα όλοι τώρα θα περιμένουν να δουν την «Εβίτα». Υπάρχουν κι εκείνοι που είχαν δει το θρυλικό μιούζικαλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τη θεατρική σεζόν 1981-82, οπότε θα υπάρχει, όπως είναι φυσικό, μια σύγκριση από κάποιους θεατρόφιλους. Ετσι κι αλλιώς, τόσο η Νατάσα Μποφίλιου όσο και ο Πάνος Μουζουράκης έχουν γράψει ο καθένας τη δική του ιστορία στον χώρο της τέχνης.

Για την ιστορία να πούμε ότι η ταινία «Εβίτα» αποτελεί μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του ομώνυμου μιούζικαλ του Αντριου Λόιντ Βέμπερ σε μουσική και στίχους του Τιμ Ράις, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλαν Πάρκερ. Το μιούζικαλ βασίζεται στα γεγονότα που συνδέθηκαν με την άνοδο του Χουάν Περόν στην προεδρία της Αργεντινής και στον ρόλο που διαδραμάτισε σε αυτά η δεύτερη σύζυγός του Εύα Περόν. Η Εβίτα έγραψε ιστορία ως μια πολυδιάστατη -«αγία» για κάποιους και αδίστακτη για κάποιους άλλους- γυναίκα, η οποία έζησε την απόλυτη αποθέωση, αλλά και την παρακμή μέχρι τον πρόωρο θάνατό της, μόλις σε ηλικία 33 ετών. Εκτός από πρώτη κυρία της Αργεντινής έλαβε τον τίτλο του «πνευματικού ηγέτη» της χώρας και ήταν τόσο λαοφιλής που έμεινε στην ιστορία με το χαϊδευτικό της όνομα: Εβίτα.

Η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και προτάθηκε για πέντε βραβεία Οσκαρ. Τελικά κέρδισε αυτό του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το «You must love me». Επίσης προτάθηκε για πέντε Χρυσές Σφαίρες και κέρδισε τις τρεις: καλύτερης ταινίας – κωμωδίας ή μιούζικαλ, καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού και καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία ή μιούζικαλ (Μαντόνα).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...