Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι Καρντάσιαν αναστατώνουν τη Μύκονο!

Στις 25 Απριλίου η άφιξη της διάσημης οικογένειας.

Σε δύο μέρες οι Καρντάσιαν καταφθάνουν στην Ελλάδα! Η οικογένεια που έγινε διάσημη κάνοντας τη ζωή της ριάλιτι αφήνει το Hollywood για να βρεθεί την Τετάρτη στη Μύκονο και το Νησί των Ανέμων βρίσκεται επί ποδός.

Η οικογένεια της Kim θα πατήσει το πόδι της στο κοσμοπολίτικο νησί με σκοπό την πραγματοποίηση μιας σειράς γυρισμάτων για λογαριασμό της τηλεοπτικής σειράς «Keeping up with the Kardashians» που προβάλλεται από το αμερικανικό κανάλι «E! Entertainment». Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα πιπεράτες πληροφορίες για τη διαμονή των Καρντάσιαν στη χώρα μας, αλλά και φωτογραφίες από τις υπέροχες βίλες που θα τους φιλοξενήσουν για περίπου μία εβδομάδα.

Το ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί όλη η οικογένεια καθηλώνει 85.000.000 νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600.000.000 δέκτες παγκοσμίως, γεγονός που θα δώσει τεράστια προβολή στη Μύκονο. Η γνωστή οικογένεια και τα σαράντα πέντε μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που θα τη συνοδεύουν αναμένονται να φτάσουν την Τετάρτη με liar jet και θα μείνουν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Αν και οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν προτρέψει τους κατοίκους του νησιού να είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέχρι να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως έχουν επιστρατευτεί μπάτλερ, οικονόμοι και σεφ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της οικογένειας.

Οι Καρντάσιαν θα μείνουν στις υπερπολυτελείς βίλες της Μίνας Καραγιάννη στην περιοχή Αλεομάνδρα. Το σημείο δεν επιλέχθηκε τυχαία από την παραγωγή της εκπομπής, αφού τόσο η τοποθεσία όσο και οι εσωτερικοί χώροι του συγκροτήματος είναι μαγικοί. Οι βίλες διαθέτουν τζακούζι, μπάρμπεκιου, βεράντες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και πισίνα που μοιάζει να χύνεται στη θάλασσα. Η ιδιοκτήτρια Μίνα Καραγιάννη μας επιβεβαίωσε την πληροφορία, ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει παραπάνω. «Ναι, είναι αλήθεια ότι θα μείνουν εδώ, αλλά έχω δεσμευτεί προς την παραγωγή να μη μιλήσω, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν. Πάντως είναι γεγονός πως η επίσκεψή τους στον τόπο μας θα αποτελέσει σημαντική διαφήμιση» τόνισε.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο(HACT) και η υλοποίησή της γίνεται σε συνεργασία με την MTC GROUP και τον δήμο Μυκόνου. Στην επιτυχία του εγχειρήματος, για το οποίο απαιτήθηκαν πολύμηνες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις του HACT, του δημάρχου Μυκόνου και της εταιρείας συμβούλων του δήμου με την εταιρεία παραγωγής, έχουν συμβάλει και επαγγελματίες του νησιού, ενώ σημαντική είναι και η συνδρομή της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου. Σύμφωνα με μετρήσεις της ανεξάρτητης εταιρείας Nielsen, το show «Keeping up with the Kardashians» κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των ψυχαγωγικών εκπομπών στις ΗΠΑ. Το «κλειδί» της επιτυχίας είναι το πρωτότυπο σενάριο που προκύπτει μέσα από τις εμπειρίες της πιο δημοφιλούς οικογένειας του κόσμου. Μέσα από τη βραβευμένη σκηνοθεσία και την ευέλικτη πολιτική της παραγωγής το πρόγραμμα αναδεικνύει τουριστικούς προορισμούς με τρόπο που να διαμορφώνει την τάση στις διακοπές του Αμερικανού αλλά και του διεθνούς ταξιδιώτη.

8f45d8s66Η δαιμόνια μάνα-μάνατζερ

Η επιτυχία είναι γένους θηλυκού και στην περίπτωση της οικογένειας Καρντάσιαν κληρονομείται από μάνα σε θυγατέρα με γεωμετρική πρόοδο. Την περσινή χρονιά η 55χρονη Κρις Τζένερ και οι πέντε κόρες της έγιναν πλουσιότερες κατά 65.000.000 δολάρια, περισσότερα από όσα κέρδισαν η Αντζελίνα Τζολί, η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τομ Κρουζ μαζί. Αυτό αποκάλυψε το περιοδικό «The Hollywood Reporter», το οποίο φιλοξένησε τη μητριαρχική οικογένεια στο εξώφυλλό του παρουσιάζοντας το πώς κατάφερε η Κρις Τζένερ να χτίσει την οικογενειακή αυτοκρατορία της πάνω στο όνομα του πρώην συζύγου της.

Τα περισσότερα από τα 65.000.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας από τη συμμετοχή των μελών της στο ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», το οποίο κρατάει ενήμερους τους θεατές για την καθημερινότητά τους. «Ποιος φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο επικερδές το ριάλιτι; Αν το ήξερα, θα έκανα κι άλλα παιδιά!» σχολίασε η 55χρονη Κρις Τζένερ.

Η επιτυχημένη τηλεπερσόνα έχει αποκτήσει τρεις κόρες (την Κόρτνεϊ, την Κιμ και την Κλόε) και έναν γιο (τον Ρόμπερτ τζούνιορ) από τον πρώτο της γάμο με τον Αμερικανό μεγαλοδικηγόρο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος έγινε γνωστός υπερασπιζόμενος τον Τζέι Ο’Σίμπσον, και άλλες δύο κόρες (την Κένταλ και την Κάιλι) από τον νυν σύζυγό της, τον Ολυμπιονίκη του δεκάθλου Μπρους Τζένερ.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....