Διακοπές στην Ιταλία ο Ντε Νίρο

SHOWBIZ

Διακοπές στην Ιταλία ο Ντε Νίρο

Καλοκαιρινές διακοπές κάνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τη γυναίκα του Γκρέις Χαιτάουερ πρώτα στη γαλλική Ριβιέρα και μετά στη Βενετία.

Ο πολυβραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός, μετά τις Κάννες και την Αντίβ, έφτασε στην Πόλη των Δόγηδων για να ξεκουραστεί, αλλά και για ένα ακόμη λόγο: στην πιο ρομαντική πόλη της Ιταλίας από τις αρχές Ιουνίου εκτίθενται έργα ζωγραφικής του πατέρα του, ο οποίος ήταν ιταλικής καταγωγής. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Ο πατέρας του δημοφιλούς ηθοποιού λάτρευε τη Βενετία και την είχε ζωγραφίσει. Τον πίνακά του εκείνο, που ήταν από τους πρώτους του, είχε ονομάσει «Η Βενετία τη νύχτα είναι μία ερωτευμένη νέγρα».

Ο 63χρονος ηθοποιός και η 42χρονη Γκρέις, την όποια έχει παντρευτεί δύο φορές, έφτασαν στην έκθεση με σκάφος και στην αποβάθρα τούς περίμενε ο αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού της Ιταλίας. Σε σύντομη ομιλία του, με την ευκαιρία της έκθεσης, ο ηθοποιός μίλησε με πολλή αγάπη για τον πατέρα του και δήλωσε υπερήφανος για εκείνον και το έργο του, το οποίο έχει αναγνωριστεί και στις ΗΠΑ. Μετά την τελετή και το γεύμα που ακολούθησε άρχισαν οι ανεπίσημες διακοπές του, τις οποίες απόλαυσε. Η Βενετία άρεσε τόσο πολύ στην Γκρέις, που του ζήτησε να αγοράσουν ένα σπίτι εκεί. Ο Ντε Νίρο, όμως, προτιμά την Τοσκάνη.