Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δραγούμη: Ολη η αλήθεια για τον θάνατο της οικιακής βοηθού

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το 2006.

Μια κακοτεχνία αλλά και η έλλειψη γνώσης για το πώς λειτουργούσαν τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού της Ναταλίας Δραγούμη οδήγησαν την οικιακή βοηθό της στον θάνατο… Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά γι’ αυτό το θέμα, θέλοντας να ενημερώσει κι άλλους ανθρώπους με σκοπό να αποφύγουν ανάλογα περιστατικά.

Πριν από λίγες μέρες ο σύζυγος της Ναταλίας Δραγούμη, Εντι Ρόμπερτς, κάθισε στο σκαμνί κατηγορούμενος για αμέλεια στην υπόθεση της 20χρονης οικιακής βοηθού που το φθινόπωρο του 2006 βρήκε τραγικό θάνατο στο μπάνιο τους σπιτιού τους από ηλεκτροπληξία. Η πρόσφατη εκδίκαση αυτής της υπόθεσης, που λόγω πολλών αναβολών διήρκεσε επτά χρόνια, έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργούσαν τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού του ζευγαριού, που έγιναν η αιτία η άτυχη κοπέλα να χάσει τη ζωή της. Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως στο σπίτι τους (που τότε ήταν καινούργιο, και μάλιστα τα ηλεκτρολογικά του είχαν ελεγχθεί από αρμόδιο της ΔΕΗ) δεν λειτουργούσε σωστά η γείωση, ενώ στον πίνακα υπήρχε ένα κουμπί που αναιρούσε τη λειτουργία του ρελέ.

«Το 2006 στο σπίτι μας -που ήταν όλα καινούργια και ανακαινισμένα- υπήρχε ένα κουμπί στον πίνακα σαν όλα τ’ άλλα μαύρα κουμπιά. Ενας επαγγελματίας, επιπόλαιος ηλεκτρολόγος που έφτιαξε τον πίνακα δεν είπε ποτέ σε κανέναν και δεν μας έδειξε πως υπάρχει αυτό το κουμπί που λέγεται bypass και αναιρεί την ύπαρξη του ρελέ. Δηλαδή αν γίνει βραχυκύκλωμα, το ρελέ δεν θα πέσει, ενώ με το κουμπί αυτό συνεχίζει να υπάρχει ρεύμα» αποκάλυψε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως η ευθύνη βαραίνει και τη ΔΕΗ, αφού είχε γίνει έλεγχος από αρμόδιο υπάλληλό της και δεν τους είχε πει πως η γείωση δεν λειτουργούσε σωστά. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οταν κάνεις ανακαίνιση, έρχονται από τη ΔΕΗ και κάνουν έλεγχο στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού. Ετσι έγινε και σε εμάς, αλλά η ΔΕΗ δεν μας είπε πως η γείωση δεν ήταν σωστή».

Η Ναταλία Δραγούμη υποστήριξε πως αυτό που συνέβη θα μπορούσε να είχε συμβεί και στους ίδιους, ακόμα και στο παιδί τους (που τότε ήταν νεογέννητο και λίγη ώρα πριν το ατυχές περιστατικό η οικιακή βοηθός το είχε κάνει μπάνιο). Η ηθοποιός επέστησε την προσοχή σε όλους μας σχετικά με το αν υπάρχει το… άγνωστο κουμπί bypass στον πίνακα του σπιτιού μας και πρόσθεσε πως «στη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης μια δικαστικός είπε αυθόρμητα πως «θα ελέγξω κι εγώ αν στο σπίτι μου υπάρχει αυτό το κουμπί». Για το ίδιο θέμα μίλησε στο women.gr και ο κατηγορούμενος Εντι Ρόμπερτς: «Δεν πρέπει να υπάρχει by bass στο ρελέ διαφυγής: αυτό είναι που πρέπει να μάθει ο κόσμος από αυτή την ιστορία. Οσοι δεν το γνωρίζουν, οφείλουν να καλέσουν τον τεχνικό για να το ελέγξει. Πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μας».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....