Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Η Νεσχάν και ο τερματοφύλακας στο νησί του ούζου

Η Τουρκάλα καλλονή τα παράτησε όλα για χάρη του Γιάννη Σιδεράκη. Εκτός από την καρδιά του έχει κατακτήσει και όλη την Μυτιλήνη.

Είναι ψηλή, μελαχρινή, με κορμί θανατηφόρο, έχει μάτια μόνο για τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη και έχει «κατακτήσει» ολόκληρη τη Μυτιλήνη. Η Τουρκάλα καλλονή Νεσχάν Μουλαζίμ εδώ και περίπου ένα μήνα έχει μετακομίσει στη Λέσβο για χάρη του μεγάλου έρωτά της κι έχει δώσει άλλον… αέρα στο αιγαιοπελαγίτικο νησί. Η 35χρονη καλλονή της… Καλλονής τα παράτησε όλα στην Αθήνα όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια και χωρίς δεύτερη σκέψη έφτιαξε τις βαλίτσες της και πήγε να ζήσει στο νησί με τον Γιάννη της, τον 26χρονο τερματοφύλακα της ΑΕΛ Καλλονής.

Οι δυο τους έψαξαν και βρήκαν ένα όμορφο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους και από την πρώτη στιγμή έγιναν αγαπητοί στους ντόπιους. Οπως φαίνεται, αρέσει πολύ στη Νεσχάν η συγκατοίκηση και έχει μπει στο πετσί του νέου της… ρόλου, αφού βγαίνει καθημερινά για ψώνια, ενώ όταν ο καλός της λείπει στις προπονήσεις, εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να κάνει βόλτες προκειμένου να γνωρίσει το νησί και τους ανθρώπους του.

54f68gh9Η πανύψηλη Τουρκάλα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των Μυτιληνιών τους οποίους συναντάει στο σούπερ μάρκετ, στη γειτονιά, στον δρόμο ή στην καφετέρια, οι οποίοι τη χαιρετούν εγκάρδια και δεν παραλείπουν να της πουν ότι είναι πανέμορφη ή ότι τη θαυμάζουν. Ορισμένες γυναίκες μάλιστα της αναφέρουν ότι είναι φανατικές τηλεθεάτριες των τουρκικών σίριαλ που παίζονται στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας τη Νεσχάν να χαμογελάει πλατιά. Οι νεότεροι, που γνωρίζουν από αθλητικά και είναι φίλαθλοι της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Σιδεράκης, της λένε ότι η ΑΕΛ είναι τυχερή που τον απέκτησε από τον Πανιώνιο. Φυσικά η Νεσχάν δεν χάνει κανέναν ποδοσφαιρικό αγώνα του και φροντίζει να δίνει το «παρών» σε όλα τα ματς στα οποία παίζει ο αγαπημένος της, μόνη ή με φίλες που την επισκέπτονται, ή και με νέες που έχει κάνει στη Μυτιλήνη.

Οπως είναι αναμενόμενο, δεν περνάει απαρατήρητη αφού μαγνητίζει τα βλέμματα θαυμασμού γυναικών και -κυρίως- ανδρών στο γήπεδο. Μάλιστα, μία από τις τελευταίες φορές που εθεάθη στις κερκίδες ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ηταν ντυμένη casual, φορούσε ένα στενό μπλε-μοβ παντελόνι και από πάνω μαύρη μπλούζα και μαύρη ζακέτα. Το μπούστο της στόλιζε ένα ασημένιο μενταγιόν και φορούσε στρογγυλά γυαλιά ηλίου. Οποτε ο αγαπημένος της υπερασπιζόταν με επιτυχία την εστία της ομάδας του, εκείνη χαμογελούσε και χειροκροτούσε ενθουσιασμένη.

Οπως έγινε γνωστό, ένα από τα συν της Λέσβου, που έκανε τη Νεσχάν Μουλαζίμ να πάρει αμέσως την απόφαση να μετακομίσει εκεί, είναι το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει όποτε θέλει στην πατρίδα της, αφού υπάρχει καθημερινή σύνδεση Μυτιλήνης – Αϊβαλιού με καραβάκι. Η ίδια είναι εντυπωσιασμένη τόσο από τις ομορφιές του νησιού όσο και από τη φιλοξενία των κατοίκων του και σκέφτεται να κινηθεί και επαγγελματικά. «Στη Μυτιλήνη θα μείνουμε για λίγους μήνες, ώσπου να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του συντρόφου μου το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Εξάλλου, τα τελευταία καλοκαίρια τα περνάω στη Μύκονο λόγω της εταιρείας concierge services που διατηρώ εκεί και πάει πολύ καλά. Δεν αποκλείεται να κάνω κάτι παρόμοιο και στη Μυτιλήνη» λέει.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


«Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου»

Νεσχάν Μουλαζίμ ή αλλιώς… Cok Guzel! Μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο του modeling, το πανέμορφο μοντέλο από την Τουρκία εγκατέλειψε για χάρη του έρωτα τις πασαρέλες. Τι και αν γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γείτονα χώρα, η Νεσχάν Μουλαζίμ από το 2001, οπότε ήρθε για λίγες ημέρες στη χώρα μας με φίλη της για μία εβδομάδα διακοπών, μαγεύτηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να μη γυρίσει πίσω.

Στην Τουρκία είχε βγει πρώτη στα καλλιστεία το 1995 και ακόμη τη θυμούνται, καθώς το όνομά της είναι σπάνιο. Νεσχάν είναι ένα λουλούδι που βγαίνει στα βάθη των ωκεανών. Τι ήταν αυτό όμως που τη δυσκόλεψε στην Ελλάδα; Σύμφωνα με την ίδια, τίποτα. Ούτε καν η γλώσσα. Και αυτό διότι η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα. Ο μπαμπάς της είναι από την Πάργα και μιλάει ελληνικά σαν Ελληνας, ενώ η γιαγιά της έπειτα από μια ζωή ολόκληρη στην Τουρκία, ακόμα δεν μιλάει τουρκικά. «Επειδή η γιαγιά μου με μεγάλωσε, τα ελληνικά ήταν πολύ οικεία σε μένα, παρά το ότι δεν τα μιλούσα», λέει και συμπληρώνει: «Στην Τουρκία γεννήθηκα, στην Τουρκία μεγάλωσα και αυτή θα είναι η πατρίδα μου για πάντα. Από την άλλη, στην Ελλάδα περνάω εκπληκτικά. Ολοι μού έχουν φερθεί άψογα και νομίζω ότι δεν θα φύγω ποτέ από εδώ. Είναι η δεύτερη πατρίδα μου».


89d65g7g5Ο «λοχίας» και η Σειρήνα του Αιγαίου

Το πρώτο ελληνοτουρκικό love story, που έγινε πρωτοσέλιδο στα ελληνικά, αλλά και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ήταν ο κεραυνοβόλος έρωτας -με άδοξο τέλος- που έζησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης με το νεαρό μοντέλο Τουχτσέ Καζάζ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή» του Νίκου Περράκη και αμέσως έγιναν αχώριστοι. Οι… λεπτές κόκκινες γραμμές που χώριζαν το ζευγάρι παραμερίστηκαν. Μάλιστα, η Τουχτσέ Καζάζ δεν δίστασε να βαφτιστεί χριστιανή, παρά τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειάς της και του λαού της και να παντρευτεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Γερμενό τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η είδηση του γάμου της έγινε πρώτη είδηση στα τουρκικά ΜΜΕ. Η Τουχτσέ βγαίνοντας από την εκκλησία είχε δηλώσει ότι παντρεύτηκε έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Οι γονείς της δεν παρέστησαν στον γάμο, ενοχλημένοι επειδή βαφτίστηκε χριστιανή. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν. Επειτα από τρία χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Η Τουχτσέ Καζάζ σε συνέντευξή της στον τουρκικό Τύπο δήλωσε ότι μετάνιωσε που ασπάστηκε τον χριστιανισμό, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της «μεγάλο λάθος».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...