Νέο σόου για τον Ανδρέα!

TV GOSSIP

Νέο σόου για τον Ανδρέα!

Ενα νέο σόου που θα έχει τη σφραγίδα του Ανδρέα Μικρούτσικου ετοιμάζει ο Alpha για την καινούργια σεζόν. Οπως μάλιστα πιστεύει ο σταθμός, το συγκεκριμένο σόου θα αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του στο πρόγραμμά της επόμενης χρονιάς.

Ο τίτλος του σόου θα είναι «Θα πεις και ένα τραγούδι». Πρόκειται για μία παραγωγή-παιχνίδι με τη μουσική. Ο Ανδρέας κρίθηκε από το σταθμό ο καταλληλότερος για την παρουσίαση, καθώς και ιδιαίτερα έμπειρος είναι, και έχει κάνει τρελό σουξέ (εκτός από τη μουσική φυσικά) στο χώρο της τηλεόρασης.

Εξάλλου, ο Ανδρέας όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με το κοινό. Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν πάνω από είκοσι παίκτες, που θα δοκιμάζουν τις επιδόσεις τους στο τραγούδι και θα παίζουν με τη μουσική, ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι. Ο Μικρούτσικος όμως δεν θα μείνει μόνο στο σόου, αλλά θα μας κρατάει συντροφιά και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ετσι λοιπόν θα κάνει τη χρονιά που μας έρχεται πρωινό μαγκαζίνο και θα επιστρέψει με αυτό τον τρόπο και στην πρωινή ζώνη, απ’ όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας θα έχει στο πλευρό του για συμπαρουσιάστρια τη σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση, που πέρυσι παρουσίαζε με τον Θανάση Πάτρα και την Ελενα Γράβεζα το «Αυτό μάς έλειπε».