Φύγε εσύ, έλα εσύ!

TV GOSSIP

Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Τις βαλίτσες τους για τις καλοκαιρινές διακοπές τους ετοιμάζουν τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα, έπειτα από μία πολύ απαιτητική χρονιά, αφού η φετινή τηλεοπτική σεζόν σε λίγο καιρό θα ρίξει αυλαία. Καθώς λοιπόν τα πρόσωπα που μας κράτησαν συντροφιά το χειμώνα τώρα τραβούν προς παραλία πλευρά, κάποιοι άλλοι θα μας κρατήσουν παρέα το καλοκαίρι.

Οι δεύτεροι θα προτιμήσουν να μείνουν στο κλεινόν άστυ και να μην κάνουν διακοπές, για να μας ενημερώνουν και να παρουσιάζουν την επικαιρότητα, αλλά και τα γεγονότα του φετινού καλοκαιριού. Και δεν θα τους είναι καθόλου εύκολο μέσα στον καύσωνα...

Μπορεί λοιπόν ο Γιώργος Αυτιάς και η εκπομπή του «Καλημέρα σας», που προβάλλεται από τον Alpha, να μας αποχαιρετούν για το καλοκαίρι από την Παρασκευή 6 Ιουλίου, από τη Δευτέρα όμως 9 Ιουλίου τη σκυτάλη θα πάρουν ο Πέτρος Καρσιώτης και η Αμέλια Αναστασάκη με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Πρωινή παρέα».

Οσο για τα Σαββατοκύριακα; Ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή του «Studio Alpha» θα μας πουν «αντίο» για τους καλοκαιρινούς μήνες την Κυριακή 8 Ιουλίου. Aπό το Σάββατο 14 Ιουλίου θα μας «καλημερίζουν» τα πρωινά ο Δημήτρης Μάρκος και η Βίκυ Χατζή με την εκπομπή τους «Καλοκαιρινές σελίδες».

Φωτ. 1 και 2: Αντί για τον Γιώργο Αυτιά, τώρα το καλοκαίρι θα βλέπουμε τον Πέτρο Καρσιώτη.

Φωτ. 3 και 4:  Ο Νίκος Μάνεσης φεύγει για διακοπές. Στη θέση του; Ο Δημήτρης Μάρκος.