Η σαμπάνια της Σκάρλετ

SHOWBIZ
Η εντυπωσιακή Σκάρλετ Γιόχανσον φωτογραφίζεται πάνω σε μια σκάλα, έτοιμη να γεμίσει ένα βουνό από κρυστάλλινα ποτήρια.

Η σαμπάνια της Σκάρλετ

Οι περισσότεροι άνθρωποι πνίγουν τον πόνο τους σε ένα ποτήρι αλκοόλ μετά από ένα χωρισμό. Οχι όμως και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ενα μήνα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ράιαν Ρέινολντς, η 26χρονη Σκάρλετ επέλεξε να το διαφημίσει αντί να το πιει.

Φορώντας σατέν τουαλέτα-υπερπαραγωγή και κρατώντας ένα μεγάλο μπουκάλι Moet & Chanton στο χέρι, η σέξι ηθοποιός φωτογραφίζεται πάνω σε μια σκάλα, έτοιμη να γεμίσει ένα βουνό από κρυστάλλινα ποτήρια, για τις ανάγκες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας. «Η Moet & Chanton είναι από το 1743 η πιο αγαπητή σαμπάνια.

Η νέα καμπάνια υπογραμμίζει την επιστροφή στην κομψότητα και το γκλάμουρ, που είναι έμφυτα τόσο στη Moet όσο και στη Σκάρλετ» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ντάνιελ Λαλόντ μιλώντας για τη συνεργασία του με τη διάσημη ηθοποιό στη φωτογράφηση που επιμελήθηκε ο Βρετανός φωτογράφος Τιμ Γουόκερ.

Πρόκειται, μάλιστα, για τις πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την ξαφνική ανακοίνωση του χωρισμού της. Αν και η επίσημη αιτιολογία είναι ασυμφωνία χαρακτήρων, φήμες θέλουν τη Σάντρα Μπούλοκ να ευθύνεται γι' αυτό τον χωρισμό, καθώς ο Ρέινολντς δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον έρωτά του για εκείνη.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «The Proposal» το 2009 και ανάμεσά τους είχε αναπτυχθεί μια τρυφερή φιλία. Μετά τα διαζύγια και των δύο, λέγεται ότι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει και ερωτικά η σχέση τους.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η εντυπωσιακή Σκάρλετ Γιόχανσον φωτογραφίζεται πάνω σε μια σκάλα, έτοιμη να γεμίσει ένα βουνό από κρυστάλλινα ποτήρια.