Η Ανιστον στα δίχτυα του Σάντλερ

SHOWBIZ
Τη γυναίκα του Ανταμ Σάντλερ υποδύεται η Ανιστον στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Η Ανιστον στα δίχτυα του Σάντλερ

Με την κομεντί «Just Go With It» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη η Τζένιφερ Ανιστον που τείνει να γίνει μετρ του είδους! Ωστόσο, αυτή τη φορά στο πλευρό της θα έχει τον γνωστό κωμικό Ανταμ Σάντλερ, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι θεατές να αναμένουν μια ιδιαιτέρως διασκεδαστική ταινία.

Στην ταινία, ο 44χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν πλαστικό χειρουργό που «χτίζει» το ένα ψέμα πάνω στο άλλο προκειμένου να ρίξει στα δίχτυα του τη γυναίκα των ονείρων του.

Η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από μια κατά πολύ νεότερή του ξανθιά σεξοβόμβα, της οποίας τον ρόλο ενσαρκώνει η ανερχόμενη 23χρονη Μπρούκλιν Ντέκερ. Η Ανιστον, από την άλλη πλευρά, στην πολυαναμενόμενη κομεντί υποδύεται την Κάθριν Μέρφι, βοηθό του γιατρού και μητέρα δύο παιδιών.

Ο ερωτοχτυπημένος πλαστικός λοιπόν ζητεί από τη βοηθό του να υποδυθεί τη σύζυγό του, από την οποία σύντομα όμως θα χωρίσει. Σκοπός του ψέματός του είναι να στηρίξει ένα προηγούμενο ψέμα που είπε, ώστε να καταφέρει να κατακτήσει την ξανθιά καλλονή.

Κάπως έτσι η ιστορία περιπλέκεται, ενώ λίγο αργότερα εμφανίζονται και τα δύο παιδιά της βοηθού του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει ακόμη πιο δύσκολη και η παρέα να περάσει ένα Σαββατοκύριακο... κόλαση στη Χαβάη. Ωστόσο, αυτό το μεγάλο μπέρδεμα φαίνεται ότι θα αλλάξει τη ζωή όλων τους.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ντένις Ντάγκαν, ο οποίος πρόσφατα είχε συνεργαστεί ξανά με τον Σάντλερ στην προηγούμενη ταινία του γνωστού κωμικού, «Grown Ups». Το σενάριο έχουν γράψει οι Αλαν Λόεμπ και Τίμοθι Ντόουλινγκ, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο ίδιος ο Σάντλερ. Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Φεβρουαρίου.


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Τη γυναίκα του Ανταμ Σάντλερ υποδύεται η Ανιστον στην πολυαναμενόμενη ταινία.
Η ταινία «Just Go With It» γυρίστηκε στην εξωτική Χαβάη.
Η γνωστή ηθοποιός τείνει να γίνει μετρ στις κομεντί!