Θέλει να κατακτήσει και τους Ιταλούς

SHOWBIZ
Η Ρακέλ ντε Ροζάριο θέλει να γίνει διάσημη και στην Ιταλία, χωρίς όμως τη βοήθεια του διάσημου συζύγου της Φερνάντο Αλόνσο.

Θέλει να κατακτήσει και τους Ιταλούς


Στην πατρίδα της την Ισπανία είναι σταρ της ποπ, όνειρό της όμως είναι να γίνει διάσημη και στην Ιταλία, χωρίς ωστόσο τη βοήθεια του διάσημου συζύγου της. Γι’ αυτό η Ρακέλ ντε Ροζάριο, η γυναίκα του Φερνάντο Αλόνσο θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, ελπίζοντας να κατακτήσει και τους Ιταλούς με την υπέροχη φωνή της.

Η 28χρονη Ρακέλ είναι διάσημη στη χώρα της ως η τραγουδίστρια του συγκροτήματος El Sueno de Morfeo, όμως στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο θα τραγουδήσει με τον Λούκα Μπαρμπαρόσα, τον οποίο γνώρισε σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε ομάδα τραγουδιστών και ομάδα αθλητών, όπου έπαιξε και ο άνδρας της. Μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Σαν Ρέμο, η Ρακέλ ελπίζει ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει κάποιο συμβόλαιο με ιταλική δισκογραφική εταιρεία.

Από μικρή αγαπούσε τη μουσική, αλλά δεν ήταν από τις έφηβες που έβαζαν στον τοίχο του δωματίου τους την αφίσα του ινδάλματός τους. Λάτρευε τον Ιταλό τραγουδιστή Νεκ με τον οποίο στα δεκαεπτά της έκανε δύο ντουέτα. Το 2004, η Ρακέλ δημιούργησε με Ισπανούς μουσικούς το συγκρότημα El Sueno de Morfeo και έφτασε στην επιτυχία. Δύο χρόνια αργότερα, ήρθε η προσωπική ευτυχία.

Ηταν Νοέμβριος του 2006 όταν παντρεύτηκε τον Φερνάντο Αλόνσο. Το ζευγάρι μετακόμισε στη Γενεύη σε ένα σπίτι στις όχθες της τοπικής λίμνης. Δύο πράγματα ωστόσο την απογοητεύουν στον άντρα της: το ένα είναι ότι δεν της επιτρέπει να πιάσει τιμόνι στα χέρια της και το δεύτερο ότι εκείνος προτιμά την ηλεκτρονική μουσική και όχι την ποπ που τραγουδάει εκείνη.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Ρακέλ ντε Ροζάριο θέλει να γίνει διάσημη και στην Ιταλία, χωρίς όμως τη βοήθεια του διάσημου συζύγου της Φερνάντο Αλόνσο.