Γίνε πρωταγωνιστής σε θρυλικές ταινίες

SHOWBIZ
Στο νέο video game μπορείτε να πολεμήσετε στο πλάι του Κιάνου Ριβς στο «Μάτριξ» ή με τον «Μονομάχο» Ράσελ Κρόου.

Γίνε πρωταγωνιστής σε θρυλικές ταινίες

Ποιος λάτρης του σινεμά δεν έχει ονειρευτεί να παλέψει με τον Ράσελ Κρόου στην ταινία «Ο Μονομάχος»; Ή ποιος φανατικός θαυμαστής της σειράς ταινιών «Ο Νονός» δεν έχει φανταστεί τον εαυτό του να επαναλαμβάνει τις ατάκες του Μάρλον Μπράντο; Γι’ αυτό, τώρα έρχεται το βιντεοπαιχνίδι που θα επιτρέψει σε κάθε επίδοξο «πρωταγωνιστή» να ενσαρκώσει τον αγαπημένο του ρόλο «εισβάλλοντας» σε όποια σκηνή ταινίας επιθυμεί.

Το «Yoostar 2» είναι το απόλυτο βιντεοπαιχνίδι για τους φανατικούς οπαδούς της μεγάλης οθόνης. Λειτουργεί όπως οι συσκευές καραόκε, ώστε ο παίκτης που «πρωταγωνιστεί» στην ταινία να μην ξεχνάει τα λόγια του.

Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να δουν τον εαυτό τους να παίζει δίπλα στον αγαπημένο τους ήρωα ή στη θέση αυτού, λέγοντας τις ατάκες του σεναρίου, που περνούν στο πάνω μέρος της οθόνης. Ωστόσο, εκτός από τους προτεινόμενους διαλόγους οι παίκτες μπορούν επίσης να αυτοσχεδιάσουν αν θέλουν.

Παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα να διαγωνιστούν στο ποιος είναι ο καλύτερος ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια μπορούν να δημοσιεύσουν τις επιδόσεις τους στο Twitter ή στο Facebook, ανεβάζοντας τα αποσπάσματα των ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστούν.

Σκοπός της εταιρείας που δημιούργησε το πρωτότυπο βιντεοπαιχνίδι είναι να μεταφερθεί η μαγεία και η λάμψη των χολιγουντιανών ταινιών στο σαλόνι του σπιτιού μας. Μέχρι στιγμής οι παραγωγές στις οποίες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν οι παίκτες είναι τα «Μάτριξ» και «Star Trek», το μιούζικαλ «Grease», το «Top Gun» και η ταινία «The Fast And The Furious». Επίσης, ο παίκτης μπορεί να υποδυθεί τον Ρόκι στην ομώνυμη ταινία, να αντικαταστήσει τον Σβαρτσενέγκερ στον «Εξολοθρευτή» ή τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στη θρυλική «Καζαμπλάνκα».

Τέλος, ανάμεσα στις πιο πρόσφατες ταινίες που προσφέρονται είναι η κωμωδία «Hangover». Ετσι, όλοι μπορούν να συμπρωταγωνιστήσουν ή και να αντικαταστήσουν τον Ζακ Γαλιφιανάκη. Για να γίνουν όλα αυτά, οι χρήστες πρέπει να διαθέτουν κονσόλες Xbox και PS3!


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Στο νέο video game μπορείτε να πολεμήσετε στο πλάι του Κιάνου Ριβς στο «Μάτριξ» ή με τον «Μονομάχο» Ράσελ Κρόου.