Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σαββατοκύριακο 30-31/05/15

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς, ακόμη και…

ΚΡΙΟΣ: Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούργιες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι, σημαντικοί για το μέλλον σας. Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό. Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή διάθεσή σας. Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε.

ΤΑΥΡΟΣ: ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική ηρεμία σας και να σας επηρεάσει. Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και σε ορισμένες περιπτώσεις κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε ότι δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, διότι είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμη και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή ανταγωνιστή σας. Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς, ακόμη και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητάς σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό περιβάλλον. Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό χώρο. Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε. Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στον κοινωνικό περίγυρο τον σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες. Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ επίπεδο γνωρίζετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ό,τι ήταν να φανεί (καλό ή δύσκολο), έχει ήδη προσδιοριστεί. Οι φιλικές σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχτούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι. Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τα όπου μπορείτε, καθώς και εκείνα είναι πρόθυμα για εσάς. Επιστρατεύστε τους φίλους σας που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμη και στα συναισθηματικά σας. Γενικά οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί. Βελτιώστε τη φυσική κατάστασή σας και υιοθετήστε ένα νέο στιλ που θα εντυπωσιάσει τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΛΕΩΝ: Η ΓΟΗΤΕΙΑ σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεται ολοένα πιο μοιραία και μυστηριώδης. Περιφρουρήστε την ηρεμία σας προκειμένου να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε. Εξάλλου, τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία και τίποτε άλλο. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ό,τι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό. Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα θα σας βγάλουν νικητές, ακόμη και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού. Προβείτε σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε, χωρίς καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον. Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δεν θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες. Η εβδομάδα θα σας δώσει τα κίνητρα, ίσως και τα μέσα ώστε να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Καινούργιες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική ζωή σας, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές ανάγκες σας. Οσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες, οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής ζωής σας για χάρη της επαγγελματικής προόδου σας.

ΖΥΓΟΣ: ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα σας αποκαλύψουν ότι μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε ότι κρατάτε εσείς τα ηνία, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και να αναρωτηθείτε αν το έτερόν σας ήμισυ αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά από μέρους σας. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε στην επικοινωνία δεν σημαίνουν ότι δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον. Κατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ ευαίσθητες. Οσοι ξεκινήσατε πρόσφατα μια σχέση θα έχετε πιο ξεκάθαρο μυαλό ώστε να διαπιστώσετε πώς και με ποιο τρόπο μπορεί να προχωρήσει αλλά και τι έχει να σας προσφέρει στο μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ότι η μόνιμη τάση που έχετε να αποδεικνύετε ότι μπορείτε -όποτε εσείς το θελήσετε- να είστε επιθυμητοί, ίσως οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος μια σχέση που έως τώρα τη θεωρούσατε σημαντική. Οπότε πρέπει να αναλογιστείτε κατά πόσο αυτή η αιφνίδια αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες και πιο δημιουργικές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι παρατηρήστε καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και συναναστραφείτε μαζί τους. Ο σύντροφος που αναζητείτε δεν σας εντυπωσιάζει για την εμφάνισή του, αλλά για την επικοινωνιακή ικανότητά του και την ποιότητα του πνεύματός του. Πλησιάστε περισσότερο αυτόν που νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στα θέλω σας, ώστε να καταλάβετε αν πρόκειται για τον σωστό άνθρωπο ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ είναι ιδανική ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, καθώς ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τα με κατανόηση. Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ό,τι δεν σας αφορά. Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχτεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε. Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμη και με φίλους ή συνεργάτες. Τα απρόοπτα που θα δημιουργηθούν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά τον προγραμματισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό τομέα θα υπάρχουν και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε, έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους. Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές επιδιώξεις σας, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία απ’ ό,τι συνήθως. Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε στην πρώτη απογοήτευση. Διαλέξετε τον σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις σας και προσέξτε να μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης, η οποία -εκτός των άλλων- θα έχει οικονομικό κόστος. Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από φόβο ή αγωνία, διότι μια τέτοια στάση δεν θα διασφαλίσει το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας. Η ανάγκη σας για σταθερότητα πολλές φορές θα αγγίξει τα όρια της απραξίας και αυτό θα σας ωθήσει σε θέσεις που θα είναι αντίθετες από τον χαρακτήρα σας, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμερίσετε εν μέρει την αξιοπρέπειά σας, όταν οι καταστάσεις πιέζουν να αποδείξετε τη θέση σας ή αν απειληθείτε οικονομικά. Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους και γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: ΣΤΗΝ προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους υποστήκατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο. Τώρα έρχεται να ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούργιων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες. Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σχέσεις σας θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...