Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

45χρονος έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Κρανίδι: 45χρονος Αλβανός (που είχε αποφυλακιστεί και απελαθεί) σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του που του ζητούσε επίμονα διαζύγιο

Η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τη νεαρή σύζυγό του, η οποία ωστόσο ήταν αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει και να μην του επιτρέπει να βλέπει τα δύο παιδιά τους, φέρεται ότι οδήγησε στο έγκλημα έναν 45χρονο πρώην κρατούμενο στην Αργολίδα. Η μανία του Αλβανού, που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία ενός εξαδέλφου της άτυχης 33χρονης ομοεθνούς του πριν από επτά χρόνια, ήταν τόσο μεγάλη που δεν δίστασε να δολοφονήσει την εν διαστάσει γυναίκα του μπροστά στα έντρομα μάτια της 12χρονης κόρης του και του 10χρονου γιου του, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Δίδυμα Ερμιονίδας.

Ο 45χρονος αποφυλακίστηκε στις 4 Απριλίου από το σωφρονιστικό κατάστημα Κέρκυρας και απελάθηκε, αφού εξέτισε την ποινή του για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του άτυχου συγγενούς της συζύγου του στις 28 Μαΐου 2008. Τα ξημερώματα της Δευτέρας εισήλθε παράνομα στη χώρα μας και μετέβη κατευθείαν στο σπίτι όπου ζούσε η 33χρονη με τα παιδιά τους, στα Δίδυμα. Η συζήτηση μεταξύ τους εντάθηκε γρήγορα και ξέσπασε καβγάς, με τον 45χρονο να απειλεί ότι θα πάρει τα παιδιά μαζί του στην Αλβανία. Εξαλλη η 33χρονη δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα γι’ αυτό και του ζητούσε επίμονα να της δώσει το διαζύγιο και να εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή τους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εκείνος αρνιόταν πεισματικά κάτι τέτοιο και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Ξαφνικά ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα μαχαίρι και αδιαφορώντας για τα παιδάκια που παρακολουθούσαν τον άγριο τσακωμό κλαίγοντας και τρέμοντας από τον φόβο επιτέθηκε στη μητέρα τους τραυματίζοντάς τη σοβαρά στον λαιμό και στην πλάτη. Αμέσως μετά τις μαχαιριές ο 45χρονος έφυγε αφήνοντας τη γυναίκα αιμόφυρτη και τα δύο αδελφάκια σοκαρισμένα. Υστερα από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον δρόμο Κρανιδίου – Ναυπλίου και συνελήφθη έχοντας μαζί του το ματωμένο μαχαίρι. Ο Αλβανός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου και κατόπιν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Αργους. Η 33χρονη δεν άντεξε και στη διαδρομή υπέκυψε στα τραύματά της, αφήνοντας πίσω της ορφανά τα δύο παιδιά της.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...