Προς συμβιβασμό Αννα Βίσση και Polyvideo;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράταση πήρε η Αννα Βίσση και δεν εμφανίστηκε στο αρμόδιο δικαστήριο.

Προς συμβιβασμό Αννα Βίσση και Polyvideo;

Παράταση ημερών για το βεβαιωτικό όρκο που καλείται να δώσει στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου εξασφάλισε η Αννα Βίσση. Η σταρ δεν εμφανίστηκε στο αρμόδιο δικαστήριο καθώς οι δικηγόροι της, με τη συναίνεση της Polyvideo, ζήτησαν και πήραν αναβολή μέχρι τις 29 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε ανακωχή για δύο λόγους: αφενός γιατί αναμένεται να πραγματοποιηθεί καινούργια συνάντηση μεταξύ των αντίδικων για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και αφετέρου επειδή όπως υποστηρίζουν οι αντίδικοι της σταρ θέλουν να της δώσουν χρόνο ώστε να καταγράψει τα περιουσιακά της στοιχεία. Κι αυτό γιατί η «τιτάνια» προσπάθεια των δικηγόρων της Polyvideo να βρουν εμφανή περιουσιακά στοιχεία στο όνομα της τραγουδίστριας ναυάγησε.

Η εταιρεία παραγωγής είχε «χτυπήσει» αρχικά την πόρτα της περιβόητης βίλας της Εκάλης, η οποία ωστόσο έχει μεταβιβαστεί από τις 17 Νοεμβρίου 2006 στην κυπριακή υπεράκτια εταιρεία Tagbium Management Limited αντί του ποσού του 1.145.265,23 ευρώ. Το ίδιο συνέβη και με την πολυτελή Porsche Carrera που είχε μεταβιβαστεί στην Αννίτα Πάνια και πρόσφατα δεσμεύτηκε ύστερα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζουμε πως βεβαιωτικό όρκο καλούνται να δώσουν την επόμενη εβδομάδα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ο πατέρας της σταρ Νέστορας και η αδελφή της Νίκη Βίσση-Μπουφή.


ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Παράταση πήρε η Αννα Βίσση και δεν εμφανίστηκε στο αρμόδιο δικαστήριο.