Αγγελός εξ ουρανού με άρωμα μεθυστικό!

SHOWBIZ
Η Κέλι Μπρουκ «ξαναχτυπά» εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη των ανδρών.

Αγγελός εξ ουρανού με άρωμα μεθυστικό!

Οι πλούσιες καμπύλες της και ο αισθησιασμός που αποπνέει το σώμα της σε συνδυασμό με το αφοπλιστικό χαμόγελό της αποτελούν τα ατού της και φυσικά εγγύηση επιτυχίας για ό,τι και αν διαφημίσει. Ετσι η Κέλι Μπρουκ «ξαναχτυπά», ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των ανδρών ακόμη περισσότερο ως έκπτωτος άγγελος που κατεβαίνει από τον παράδεισο για τους δελεάσει με ένα αποσμητικό.

Η σέξι Βρετανίδα ηθοποιός είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας Fallen Angel που έγινε για το νέο άρωμα του αποσμητικού, ενώ πρωταγωνιστεί και σ’ ένα ψηφιακό παιχνίδι-διαφήμιση της εταιρείας. Σ’ αυτό εμφανίζεται ως αρχάγγελος που οι παίκτες θα προσπαθήσουν να τον βάλουν στον πειρασμό να εγκαταλείψει τον παράδεισο.

«Οι άγγελοι πέφτουν από τον ουρανό γιατί δεν μπορούν να αντισταθούν στο ακαταμάχητο νέο άρωμα της Lynx, το Excite. Αλλά ο αρχάγγελος Κέιτ παραμένει παγιδευμένος στον ουρανό. Θα μπορούσατε να είστε εσείς για τον οποίο η Κέλι Μπρουκ θα κατεβεί, αφού θα ερωτευτεί το άρωμά σας;»

Με μια χορωδία που ακούγεται να τραγουδάει το «Sexy Boy», η Μπρουκ εμφανίζεται σ’ ένα κρεβάτι ντυμένη με μεταξωτό νυχτικό. Σε άλλη σκηνή χορεύει και ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη φορώντας σέξι εσώρουχα και θαυμάζοντας το σώμα της. Μετά συναντιέται με άλλα τρία εντυπωσιακά μοντέλα, που επίσης δρουν ως έκπτωτοι άγγελοι, προκαλώντας τους άντρες να τους κατεβάσουν από τον ουρανό.

Η Μπρουκ υπήρξε το πρόσωπο της Lynx και το 2007. Τότε είχε υπογράψει συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Το ύψος του νέου συμβολαίου δεν έγινε γνωστό, ωστόσο η Βρετανίδα καλλονή δηλώνει πανευτυχής για τη συνεργασία.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Κέλι Μπρουκ «ξαναχτυπά» εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη των ανδρών.