Η έγκυος και σέξι μαμά Εύα

SHOWBIZ
Η Εύα Χερτζίκοβα πόζαρε στον φακό αποκαλύπτοντας τις καμπύλες που απέκτησε με την εγκυμοσύνη της.

Η έγκυος και σέξι μαμά Εύα

Εγινε διάσημη τη δεκαετία του ‘90, ως το κορίτσι της Wonderbra, στη διαφημιστική καμπάνια «Hello Boys», ξεσηκώνοντας τον αντρικό πληθυσμό. Τώρα η Εύα Χερτζίκοβα πόζαρε στον φακό αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της τις οποίες όμως απόκτησε με την εγκυμοσύνη της. Το τοπ μόντελ, λαμπερή και όμορφη, δείχνει καμαρώνοντας την κοιλιά της, σε φωτογράφηση που έκανε για περιοδικό μόδας.

Η 37χρονη Τσέχα καλλονή περιμένει δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Γκρεγκόριο Μάρσιατζ, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (έβδομο μήνα) δείχνει εντυπωσιακή όπως πάντα, φορώντας δημιουργίες των οίκων μόδας Lanvin, Christian Dior και Chanel. Μιλώντας στο «Harper's Bazaar» και τη Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου αποκαλύπτει ότι απολαμβάνει και πάλι τις καμπύλες του σώματός της, το οποίο υπέστη πολλές αλλαγές. Η Χερτζίκοβα πριν χρόνια είχε μείνει πετσί και κόκαλο και ήταν αγνώριστη.

«Οταν είσαι έγκυος αισθάνεσαι λιγότερο σέξι και αισθησιακή, αλλά περισσότερο γυναίκα. Υπάρχουν αυτές οι εξάρσεις των ορμονών μέσα σου» λέει και συμπληρώνει: «Στην εγκυμοσύνη, ιδιαίτερα τους πρώτους τρεις μήνες, νιώθεις σαν λουλούδι που ανθίζει. Το δέρμα μου και τα μαλλιά μου ήταν στην καλύτερή τους κατάσταση και το στήθος μου απίστευτο. Ηταν σαν να είχα κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο και προσθετική στο στήθος».

Η Χερτζίκοβα, που έχει έναν γιο ηλικίας τριών ετών, ελπίζει όλα να πάνε καλά, ώστε να γεννήσει και το δεύτερο παιδί με φυσιολογικό τοκετό. Οπως λέει, τρομάζει όταν ακούει διάσημες γυναίκες να προτιμούν την καισαρική για να μην πονάνε. «Θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και στους εννέα μήνες» καταλήγει.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Εύα Χερτζίκοβα πόζαρε στον φακό αποκαλύπτοντας τις καμπύλες που απέκτησε με την εγκυμοσύνη της.