Ερχεται η «Ζωή ξανά»

TV GOSSIP

Ερχεται η «Ζωή ξανά»

«Ζωή ξανά» είναι ο τίτλος της καθημερινής σειράς του Alpha, που θα προβάλλεται στη μικρή οθόνη από την καινούργια σεζόν. Το σενάριο της σειράς είναι βασισμένο στην πετυχημένη ιταλική παραγωγή «Vivere» και βέβαια θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα.

Στο επίκεντρο βρίσκονται τέσσερις οικογένειες, των οποίων οι ζωές θα διασταυρωθούν στους δρόμους μιας επαρχιακής πόλης. Από τη μία πλευρά έχουμε την εύπορη οικογένεια Μαρκάτη: ο Αλέξανδρος και η Ερση Μαρκάτη έχουν τρία παιδιά, την Αντριάνα, τον Ανδρέα και τη Μυρτώ. Η γαλήνη τους όμως ταράσσεται όταν ο Αλέξανδρος ανακαλύπτει ότι η Ερση τον έχει απατήσει. Εκείνος εγκαταλείπει το σπίτι, ενώ η έφηβη κόρη τους Μυρτώ προσπαθώντας να βρει διέξοδο από το πρόβλημα πέφτει στη «λούμπα» των ναρκωτικών…

Η δεύτερη οικογένεια είναι η οικογένεια Λαζάρου. Ο Βίκτωρ και ο γιος του Κωνσταντίνος είναι γνωστοί γιατροί, όπως και ο Νίκος Συμεωνίδης, που είναι ο σύζυγος της κόρης του Βίκτωρα, της Ελενας. Η οικογένεια Λαζάρου και η οικογένεια Μαρκάτη θα χαράξουν παράλληλη πορεία, καθώς ο Κωνσταντίνος και η Αντριάνα σχεδιάζουν να παντρευτούν. Στη ζωή του ζευγαριού ωστόσο θα υπάρξει και ένα τρίτο πρόσωπο, ο αστυνομικός Πέτρος Φωκάς που για την αγάπη της Αντριάνας θα θυσιάσει ό,τι πιο πολύτιμο έχει… Στον ιστό αυτών των δύο οικογενειών θα μπλεχτεί και η οικογένεια Αργυρίου: ο Γιάννης και η Μαίρη Αργυρίου έχουν τρεις κόρες. Μία από αυτές, η Λήδα, θα ερωτευτεί τον συνάδελφό της Νίκο Συμεωνίδη. Στην πλοκή της ιστορίας σημαντικό ρόλο θα παίξει και ένα γυναικείο πρόσωπο... Λέγεται Ράνια Δαβάκη.

Η Ράνια είναι μια φτωχή κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού από τον Σάββα Μανίκα και φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Λουκά. Οταν ο βιαστής της επιστρέφει, δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, διεκδικεί το παιδί και της επιτίθεται ξανά, ενώ ο επικεφαλής της Αστυνομίας Βασίλης Κωστόπουλος, που είναι ερωτευμένος μαζί της, θα δώσει άλλη τροπή στην περιπέτειά της… Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μεταξύ άλλων, είναι οι Κώστας Καζάκος (φωτ), Λάκης Κομνηνός, Αλκης Παναγιωτίδης, Αννυ Λούλου, Μαρίνα Ασλάνογλου και Αλέκος Συσσοβίτης. Την απόδοση του σεναρίου υπογράφει η Στέλλα Σαγιόγλου και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Νικολαΐδης.