Πρώτη γεύση από "Αγγέλους του Τσάρλι"...

SHOWBIZ
Η εντυπωσιακή Μίνκα Κέλι σε ρόλο... αμαζόνας για τις ανάγκες της σειράς.

Πρώτη γεύση από "Αγγέλους του Τσάρλι"...

Μια μικρή γεύση από τις περιπέτειες των «Αγγέλων του Τσάρλι» δίνουν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του remake της σειράς που διέρρευσαν στη δημοσιότητα. Ντυμένες στα λευκά, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιδιότητά τους, οι τρεις πρωταγωνίστριες, Μίνκα Κέλι, Ρέιτσελ Τέιλορ και Ανι Ιλόνζεχ, απαθανατίστηκαν ενώ έβγαιναν από κάποια τηλε-συνάντησή τους με τον Τσάρλι, αλλά και με σπορ ρούχα πάνω σε μηχανές στη διάρκεια επικίνδυνης αποστολής τους.

Οι νεαρές σταρ, γνωστές κυρίως στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό, υποδύονται αντίστοιχα τη Μαρίσα, την Αμπι και την Κέιτ, τρεις καλά εκπαιδευμένους «αγγέλους» σε όπλα, πολεμικές τέχνες, ακόμα και απάτες, οι οποίοι ωστόσο δεν ξεχνούν ποτέ τη θηλυκή τους πλευρά.

Οσο για τον χαρακτήρα ή, για να ακριβολογούμε, τη φωνή του «Τσάρλι Τάουνσεντ»; Αυτή θα ανήκει στον βετεράνο ηθοποιό Ρόμπερτ Βάγκνερ. Ο 81χρονος πρωταγωνιστής των «Austin Powers» δέχτηκε να γίνει ο διάδοχος του Μπρους Φορσάιθ και δανείσει τη φωνή του στο αφεντικό των «αγγέλων».

Σε ό,τι αφορά το σενάριο, το οποίο υπογράφουν οι Αλφρεντ Γκογκ και Μάιλς Μίλαρ, φήμες λένε ότι θα έχει αρκετές ομοιότητες, αλλά και κάποιες σημαντικές διαφορές από το ορίτζιναλ στόρι της δεκαετίας του ’70, με βασικότερη ότι οι ηρωίδες δεν έχουν τόσο…αγγελικό πρόσωπο, αφού έχουν κι αυτές τις διασυνδέσεις τους με τον χώρο του εγκλήματος.

Το μεγάλο ερώτημα που μένει να απαντηθεί, ωστόσο, είναι αν ο Τσάρλι θα παραμείνει απλά μια φωνή στον τηλεφωνητή ή αν στην εποχή του Skype και του iChat θα χρησιμοποιήσει νέες μεθόδους επικοινωνίας με τα κορίτσια του.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η εντυπωσιακή Μίνκα Κέλι σε ρόλο... αμαζόνας για τις ανάγκες της σειράς.
Ρέιτσελ Τέιλορ και Ανι Ιλόνζεχ σε διάλειμμα από τα γυρίσματα.