Η Κρίσταλ ζει το όνειρό της

SHOWBIZ
Η Κρίσταλ Ρεν σε πολύ sexy φωτογραφία.

Η Κρίσταλ ζει το όνειρό της

Είναι το αγαπημένο μοντέλο του Καρλ Λάγκερφελντ και του Ζαν-Πολ Γκοτιέ. Εχει εμφανιστεί στις διαφημιστικές καμπάνιες του Jimmy Choo και των Dolce & Gabbana. Κι όμως, η Κρίσταλ Ρεν δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, γιατί, όπως όλα τα μοντέλα που σέβονται τον εαυτό τους, ονειρευόταν να κάνει εξώφυλλο στη «Vogue». Και το όνειρό της πραγματοποιήθηκε.

Η 24χρονη Κρίσταλ από το Κλίντον του Τενεσί, η οποία πριν από ενάμιση χρόνο πόζαρε ως μοντέλο ρούχων για παχουλές, αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε μ’ ένα εφαρμοστό πορτοκαλί φόρεμα που αναδείκνυε το φιδίσιο σώμα της. Τη φωτογράφηση ανέλαβε ο φωτογράφος Ντέιβιντ Ρόεμερ, ο οποίος ήδη έχει αποσπάσει επαίνους απ’ όσους είδαν το εξώφυλλο με την ακαταμάχητη Κρίσταλ, το βλέμμα της οποίας αποπνέει έντονο αισθησιασμό. Οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται στις εσωτερικές σελίδες είναι εξίσου σαγηνευτικές, καθεμία σε πλαίσιο διαφορετικού χρώματος.

Η Ρεν ενεπλάκη στο modeling από τα δεκατέσσερά της χρόνια. Αρχικά πιέστηκε να χάσει κιλά, με αποτέλεσμα να υποφέρει από ανορεξία. Κάποια στιγμή πήρε κιλά και αποφάσισε να παρουσιάζει ρούχα για παχουλές. Μάλιστα ήταν τότε που έγραψε το βιβλίο «Hungry», στο οποίο περιγράφει την πορεία της από ανορεξικό μοντέλο σε ένα από τα πλέον δημοφιλή και επιτυχημένα μοντέλα με καμπύλες.

Κάποια στιγμή όμως θέλησε, παρ’ ότι είχε γίνει ίνδαλμα γυναικών με τα ίδια κιλά, να ακολουθήσει υγιεινή ζωή, απόφαση που οδήγησε στον χωρισμό της από τον σύζυγό της Γκρέγκορι Βρέτσενακ που την προτιμούσε με καμπύλες. Πλέον η Κρισταλ έχει φτάσει στα κιλά που θέλει. Κάνει διατροφή, γυμνάζεται, περπατάει, κάνει γιόγκα και νιώθει ήρεμη και υγιής. Με δυο λόγια, είναι ευτυχισμένη.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Κρίσταλ Ρεν σε πολύ sexy φωτογραφία.