Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει Πάρις Χίλτον

SHOWBIZ
Η 22χρονη Αναστασία Μανιάτις απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ, εξαιτίας της επεισοδιακής συμμετοχής της σε ριάλιτι διασημοτήτων.

Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει Πάρις Χίλτον

Το όνομά της Αναστασία, η μισή καταγωγή της ελληνική και φιλοδοξία της να γίνει η Πάρις Χίλτον της Γαλλίας, της Ελβετίας και των... περιχώρων, αλλά «σε λιγότερο trash έκδοση»! Η 22χρονη Αναστασία Μανιάτις, κόρη του διάσημου Ελληνογάλλου κομμωτή Jean Marc Maniatis, απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ, εξαιτίας της επεισοδιακής συμμετοχής στης στο ριάλιτι διασημοτήτων του καναλιού TF1 «Carre Viiip».
     
Η μοσχαναθρεμμένη κόρη του κομμωτή διασήμων -όπως ο Ντελόν, ο Μπελμοντό, η Ατζανί και η Ρόμι Σνάιντερ- και μιας Ρωσίδας μπήκε στο ριάλιτι με το όνομα Ξένια, επειδή, όπως εξήγησε σε συνέντευξή της, ήθελε μια «διασκεδαστική μιντιακή έκθεση».

«Εχω κάνει σπουδές, μιλάω τέσσερις γλώσσες, μία εκ των οποίων τα ρωσικά, γιατί από τη Ρωσία κατάγεται η μητέρα μου. Η τηλεόραση είναι θέατρο, σόου, εικονική πραγματικότητα. Δεν ήταν όμως καλό μέσο για να προβληθώ. Εκανα λάθος» εξηγεί. Δεν την ενοχλεί, όπως εξήγησε, το γεγονός ότι εκτέθηκε, αλλά ότι μέσω της διαδικασίας του ριάλιτι προσπάθησαν να ελέγξουν τον ψυχισμό και τις αντιδράσεις της.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι δεν βγήκε τελείως χαμένη αφού εξασφάλισε δημοσιότητα. «Πρέπει να κάνουμε τους άλλους να μιλούν για εμάς, γιατί είμαστε εφήμεροι» εξηγεί και αποκαλύπτει ότι έχει ήδη κλείσει συνεντεύξεις, αλλά και τόπλες φωτογραφήσεις!

Στα επόμενα σχέδιά της είναι να λανσάρει μια σειρά καλλυντικών για μαλλιά με το όνομά της μέσω της εταιρείας του πατέρα της, ο οποίος, όπως λέει, της έχει κληροδοτήσει την αισθητική του, την αγάπη του για την πολυτέλεια και ό,τι είναι όμορφο. «Θα γίνω η ιέρειά του, σαν την Πάρις Χίλτον, αλλά λιγότερο trash» δηλώνει χαρακτηριστικά.


Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η 22χρονη Αναστασία Μανιάτις απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ, εξαιτίας της επεισοδιακής συμμετοχής της σε ριάλιτι διασημοτήτων.