Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Προβλέψεις για 15/5

ΚΡΙΟΣ: Οι κοινωνικές σχέσεις και οι επαφές σας σήμερα θα σας απογειώσουν. Τα μάτια πολλών θα είναι στραμμένα επάνω σας, ενώ ο έρωτας και το πάθος σάς απογειώνουν. Η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει στο πώς να φερθείτε απέναντι σε κάποιον που σας ενδιαφέρει παραμερίζοντας τη ζήλια και το ερωτικό πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ:  Αρκετοί είναι αυτοί που θα σας θυμηθούν σήμερα και θα σας πουν τις ευχές τους, ακόμα και άτομα που ίσως δεν περιμένετε. Η καλοπροαίρετη φύση σας οδηγεί να προσφέρετε βοήθεια και συμπαράσταση σε άτομα που έχουν ανάγκη. Νιώθετε έτσι καλύτερα. Εχετε και υπ’ όψιν σας πως ό,τι προσφέρουμε κάποια στιγμή επιστρέφει σε μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει αξιόλογο ενδιαφέρον και αναλόγως διαγράφονται τα πράγματα και από επαγγελματικής και ερωτικής πλευράς. Πολλοί μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να έχετε με ίντριγκες και ζήλιες στις σχέσεις σας. Αποφύγετε τις λογομαχίες διότι θα είναι εις βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Συγκρατήστε τα νεύρα και τη γλώσσα σας. Η αντίδραση που μπορεί να συναντήσετε ίσως να μην είναι ευχάριστη και να πικραθείτε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος και ουσιαστικός λόγος.

ΛΕΩΝ:  Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και απαιτείτε ψυχραιμία. Οι στενοχώριες κάνουν απλώς τα πράγματα χειρότερα. Αν είστε αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε μια σχέση, μην το κάνετε σήμερα. Υπάρχει φόβος παρεξηγήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Η κεφάτη ατμόσφαιρα στο σπίτι ανεβάζει τη διάθεσή σας και σας τονώνει ιδιαίτερα ψυχολογικά. Ιδιαίτερα αν έχετε παιδιά, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους και να έρθετε περισσότερο κοντά. Σε επαγγελματικό επίπεδο δείξτε τη συνέπεια που σας διακρίνει και σίγουρα όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Μην πιστεύετε όμως όλα όσα ακούτε.

ΖΥΓΟΣ:  Μη θελήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό και επίμονο. Ευνοούνται ταξίδια και συναντήσεις που θα σας δώσουν καλές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα πολύ σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Η οικογένειά σας θα φανεί πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί. Κι εσείς όμως θα πάρετε δύναμη από την αγάπη τους, εκτιμώντας ιδιαίτερα τη στάση τους. Καλό θα είναι όμως να τους το δείξετε και να μην κρατάτε μέσα σας τα αισθήματά σας. Τόσο σε οικονομικά όσο και σε αισθηματικά ζητήματα οι ευκαιρίες που περιμένετε θα εμφανιστούν ξαφνικά, γι’ αυτό καλό είναι να βρίσκεστε σε επαγρύπνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Ευνοούνται οι συζητήσεις και οι νέες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στον εργασιακό τομέα. Στην αισθηματική σας ζωή τα πράγματα θα αλλάξουν και η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ρομαντική σύντομα. Μια καινούργια πρόταση στον οικονομικό τομέα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Η μέρα σήμερα είναι  γεμάτη ένταση και κάπως και μουντή. Προσπαθήστε να συγκρατήστε τα νευρά σας και μην παρεξηγείτε τις προθέσεις των άλλων από απερισκεψία και έντονο εκνευρισμό. Αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις με λογομαχίες διότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και θα  έχετε αρνητικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, οικογενειακά και περιουσιακά. Χειριστείτε τα πράγματα με προσοχή και συντηρητισμό διότι θα έχετε πολύ σύντομα νέες ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε ανάγκη από ξεκούραση, καθώς οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών ήταν αρκετά έντονοι. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας εκφράζει αληθινά, προκειμένου να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Ενώ στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι ευνοούνται πολύ, οι αδέσμευτοι πρέπει να είναι επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...