Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Με δύο ήττες εκτός μεταλλίων

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΝΙΚΕΣ, ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ 82-76 ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 80-71, ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η αήττητη στα πέντε πρώτα παιχνίδια της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ηρακλείου Εθνική Εφήβων ξέμεινε από δυνάμεις το τελευταίο διήμερο… Η ομάδα του κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου ηττήθηκε χθες με 80-71 από την Τουρκία στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο και έμεινε στην 4η θέση της διοργάνωσης.

Οι διεθνείς δεν βρήκαν λύσεις μετά το 36-31 του ημιχρόνου, καθώς στην ανάπαυλα διαπιστώθηκε πως ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω ενοχλήσεων στον τραυματισμένο αστράγαλό του.

Τους πόντους της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι: Τολιόπουλος 9 (3/4τρίπ.). Λούντζης 4, Κώττας 13, Ντόρσεϊ 19 (1/2τρίπ.), Μήτογλου 10, Μουράτος 2, Σκουλίδας, Τσαλμπούρης 2, Μπιλλής, Σταμάτης 8 (2/4τρίπ.), Παπαγιάννης 4, Χαραλαμπόπουλος.

Στον ημιτελικό του Σαββάτου, η Ελλάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση, με 82-76 από τις ΗΠΑ, παρά τους 23π. (3/5δίπ.-2/2τρίπ.-11/16βολ.) του Ντόρσεϊ και τους 21π. (5/8τρίπ.) του Χαραλαμπόπουλου (21π.-5/8τρίπ.). Την Παρασκευή οι διεθνείς είχαν υποτάξει 70-59 την Ισπανία (Χαραλαμπόπουλος, Ντόρσεϊ από 14π.) στα προημιτελικά.

Στη Νέων

Στο μεταξύ, το χθεσινό τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κρήτης δεν θα σημάνει και το τέλος των διεθνών υποχρεώσεων για τέσσερις παίκτες της, αφού οι Σταμάτης, Τσαλμπούρης, Κώττας και Μπιλλής θα ενσωματωθούν σήμερα και στην Εθνική Νέων Ανδρών, η οποία αναχωρεί για το Λινιάνο της Ιταλίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει αύριο (τζάμπολ στις 17.30 με τη Λετονία).

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις εθνικές ομάδες, ο μάνατζερ της Ανδρών, Κώστας Κώτσης, σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 το θέμα της συμμετοχής ή μη του Βασίλη Σπανούλη στο επερχόμενο (5-20/9) Ευρωμπάσκετ, λέγοντας πως «υπάρχει καλή διάθεση. Ο Βασίλης είναι ένας αθλητής που μπορεί να σταθμίσει τα γεγονότα και να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό του, αλλά και την Εθνική, που ξέρω πόσο πολύ την αγαπάει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η προφορική συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον Αμερικανό σέντερ Πάτρικ Γιανγκ (πέρσι στη Γαλατάσαραϊ) δίνει σκυτάλη στην ενίσχυση της περιφέρειας. Ο ΜακΚόλουμ θα παραμείνει στην Κίνα, και στη λίστα των πρωταθλητών είναι και ο Βραζιλιάνος γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Μαρσελίνιο Χουέρτας. Επιπλέον, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που αρνείται να υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο ώστε να μείνει στο ΣΕΦ, είναι στο στόχαστρο της Μπεσίκτας.

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Ο μοναδικός Ελληνας προπονητής που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα (Ολυμπιακός-2013) επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο πρώην τεχνικός των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη ρωσική Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία εξασφάλισε «wild card» για την Ευρωλίγκα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...