Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένες «μέχρι τρέλας» δύο βουλευτίνες

Μετά το πρώτο σοκ μου και τα απαραίτητα μπαρδόν εκ μέρους της μου εξήγησε πως έμαθε ότι στην εκλογική περιφέρεια…

Ως γνωστόν, ένα από τα καθήκοντα-αντίτιμο της φιλίας μου με την grande dame Τζέλα είναι να της κάνω και τον σοφέρ, καθότι δεν οδηγεί. Αφού λοιπόν την έτρεξα ως τα Μουδανιά για να της υπογράψει το αντίτυπο του νέου βιβλίου της η ίδια η Λένα Μαντά (σε καλοκαιρινή περιοδεία, καθότι στις πλαζ για τις γυναίκες μια Μαντά είναι συνώνυμη του αντηλιακού), μου ρίχνει τη βόμβα: «Να μην κάνουμε τόσο κολλητή παρέα, Τζωρτζίνα, γιατί ο κόσμος θα αρχίσει να μιλάει…»

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΕΤΑΞΑ

Μετά το πρώτο σοκ μου και τα απαραίτητα μπαρδόν εκ μέρους της μου εξήγησε πως έμαθε ότι στην εκλογική περιφέρεια βουλευτού που πάντα βρίσκεται στο προσκήνιο είτε με το φέρσιμο είτε με το ντύσιμό της, ψιθυρίζεται μετά βεβαιότητος η σχέση που διατηρεί με άλλη βουλευτή, η οποία μάλιστα λόγω «θώκου» πρωταγωνιστεί διαρκώς και δη εσχάτως στα τηλεοπτικά «παράθυρα»! Ούτε στα σκανδιναβικά Κοινοβούλια συμβαίνουν τέτοια, αναφωνώ, πλην σέβομαι τις πληροφορίες της. Αλλωστε κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν από το νεανικό παρελθόν της για τις ερωτικές προτιμήσεις της αιρετής τους οι κάτοικοι της γενέτειρας βορειοελλαδικής πόλης… Ειρήσθω εν παρόδω, αμφότερες οι αμφι-βουλευτίνες τυγχάνουν έγγαμες!

Αν βέβαια κόψω τις πολλές πολλές παρτίδες με την Τζέλα, δεν θα μάθω ποτέ αν ευσταθεί η φήμη που κυκλοφορεί εσχάτως από στόμα σε στόμα σε όλη την πόλη για τον έμπορο αυτοκινήτων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τη γυναίκα του σε ερωτική συνεύρεση με άντρα! Επιπλέον δεν έχω καμία πιθανότητα να μάθω το ονοματεπώνυμο του εμπόρου των τεσσάρων τροχών – με το «τέσσερα» να είναι η λέξη-κλειδί στην περίπτωσή του…

Ζυγίζω τα υπέρ και τα κατά. Να περάσει το καλοκαίρι και να μην έχω με ποιον να μοιραστώ τη σοβαρή ασθένεια που κρατείται όσο το δυνατόν μυστική σημαντικού ανθρώπου των τεχνών και των ΜΜΕ; Να μη συζητήσω για το πόσο έχει καταβάλει η νόσος του Αλτσχάιμερ άλλον μεγάλο συγγραφέα της λογοτεχνίας, ερωτικό και καυστικό συνάμα; Jamais!

Σε πείσμα της παροιμίας περί ματιού και ονόματος λοιπόν, της ρίχνω το δόλωμα: σε αυτή τη χώρα, αν θέλεις να καλοπαντρευτείς, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ως προξενήτρα τον Χ.! Ελα, τσιμπάει η Τζέλα αμέσως. Τρία στα τρία τα προξενιά του, όλα τρανταχτά ονόματα της εγχώριας showbiz, οφείλουν τον έρωτά τους και τον ευτυχισμένο έγγαμο βίο τους στον κύριο Χ. και μάλιστα σε κάποιο από αυτά έγινε και κουμπάρος, αν δεν λανθάνω! Ο κ. Χ. είναι επαγγελματίας, ό,τι υπόσχεται το πραγματοποιεί και φυσικά με το κατάλληλο αντίτιμο! Δεν είναι η επίσημη εργασία του αυτή, αλλά ένα προσοδοφόρο πάρεργο που παράλληλα του προσφέρει αιώνιες φιλίες και υψηλές προσβάσεις όποτε τις χρειαστεί. Βεβαίως ο κ. Χ. μπορεί να μη δύναται να μας αναλάβει αυτήν τη χρονική περίοδο, καθώς έχει φούριες. Η καινούργια πελάτισσα της νεόκοπης «Γεωργίας Βασιλειάδου» είναι, βλέπεις, Τζέλα μου, βιαστική…Η πασίγνωστη μελαχρινή και καλλίπυγος καλλιτέχνις με τα αισθησιακά χείλη και το διεθνές ρεπερτόριο δεν αντέχει άλλο να κυκλοφορεί στη Μύκονο ολομόναχη. Από την απελπισία της μαθαίνω ότι βγάζει κορόνες σε πολύ υψηλές οκτάβες…

25.07 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....