Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο σπίτι του Τρύφωνα Σαμαρά στον Αλιμο

Το… κρησφύγετο του γνωστού κομμωτή στον Αλιμο με τα λευκά χρώματα και τις κόμικς «πινελιές»

ft45t45y 3Το σπίτι του hair-stylist των celebrities δεν θα μπορούσε να μην είναι chic. Ο Τρύφωνας Σαμαράς ζει εδώ και δέκα χρόνια στον τέταρτο όροφο ενός συγκροτήματος κατοικιών στον Αλιμο. Το διαμέρισμά του, άνετο, λιτό και καλόγουστο, είναι λουσμένο στο φως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

«Ηρθα να μείνω εδώ όταν έφυγα από το πατρικό μου, στον Αγιο Δημήτριο. Το αγόρασα για να βρίσκομαι κοντά στη μητέρα μου, αλλά δυστυχώς την έχασα τον πρώτο χρόνο που μετακόμισα εδώ» λέει ο ίδιος καθώς μας ξεναγεί στον όμορφο χώρο του και η φωνή του χρωματίζεται από τη συγκίνηση. «Επέλεξα το συγκεκριμένο διαμέρισμα επειδή είναι φωτεινό και βρίσκεται κοντά στα θάλασσα» συμπληρώνει μπαίνοντας στην κουζίνα για να ετοιμάσει καφεδάκι.

Το χρώμα που κυριαρχεί στους χώρους είναι το αριστοκρατικό λευκό, το οποίο «σπάει» στον ένα τοίχο του σαλονιού, όπου υπάρχει μια τοιχογραφία της Μίνι Μάους διά χειρός του Βαγγέλη Μιχέλη. «Το λευκό είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα. Κρύβει όμως μια μικρή παγίδα. Για να δείξει τη μεγαλοπρέπειά του πρέπει ο χώρος να είναι πεντακάθαρος. Το λευκό σπίτι είναι σαν καθρέφτης, φαίνονται τα πάντα. Οπότε χρειάζεται να κάνεις φασίνα συνεχώς» σχολιάζει γελώντας.

Μας σερβίρει φρέντο καπουτσίνο από την εντοιχισμένη καφετιέρα που υπάρχει στη σύγχρονη κουζίνα του, ένας χώρος που δένει αρμονικά με το σαλόνι. «Την κουζίνα δεν τη χρησιμοποιώ πολύ. Δεν μαγειρεύω ποτέ, άντε το πολύ να τηγανίσω αβγά» συνεχίζει ο δημοφιλής κομμωτής, που τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε άλλα πράγματα, όπως το «Dancing with the stars», το θέατρο δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή, η τηλεόραση μέσα από το σίριαλ «Τρίχες» και πρόσφατα το fashion clip «Πασαρέλα η ζωή», στο οποίο τραγουδάει ο ίδιος με τη Σία Κοσκινά.

Σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού, ο Τρύφων εμπιστεύτηκε τον καλό του φίλο και ταλαντούχο interior designer Αγγελο Αγγελόπουλο. «Βέβαια αυτό έγινε πριν από δέκα χρόνια, όταν μπήκα στο νεόδμητο τότε κτίριο. Πάντως ο Αγγελος με βοήθησε πολύ. Θυμάμαι, μου πήρε περίπου έξι μήνες για να το φτάσω στο σημείο που ήθελα. Εκτοτε δεν το έχω αλλάξει» αναφέρει.

Η αγαπημένη γωνιά του είναι το σαλόνι. «Εδώ μου αρέσει να χαλαρώνω με φίλους, συζητώντας ή βλέποντας ταινίες σε DVD. Δεν έχω κάνει μεγάλα πάρτι σε αυτό το σπίτι. Φέρνω μόνο τους κοντινούς φίλους μου εδώ, εκείνους που θεωρώ δικούς μου ανθρώπους» σημειώνει.

Τα πρωινά, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, του αρέσει να τα περνάει στη βεράντα του, που έχει θέα στη θάλασσα και στο παλιό αεροδρόμιο. Οσο για την κρεβατοκάμαρά του; Σε αυτό το δωμάτιο βάζει στοπ. Οχι πως έχει να κρύψει κάτι. Απλώς, τη μέρα που έγινε η «εισβολή» ήταν άνω κάτω. «Σας ξέρω καλά εσάς στην “Espresso”. Δεν θέλετε και πολύ να με βγάλετε ανοικοκύρευτο» σχολιάζει αστειευόμενος και ξεσπά σε τρανταχτά γέλια.

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει πιάνουμε κουβέντα για το διαφημιστικό σποτ γνωστού πολυκαταστήματος, στο οποίο πρωταγωνίστησε πρόσφατα. «Τώρα τελευταία με φωνάζουν στον δρόμο αχινό, λόγω της διαφήμισης, η οποία κοντεύει να φτάσει τα 900.000 views» μας λέει. Οπως υπογραμμίζει ωστόσο, προτεραιότητά του παραμένει το hair styling. «Κομμωτής είμαι. Αυτή είναι η δουλειά μου και δεν το ξεχνώ. Μπορεί να πειραματίζομαι σε άλλα πράγματα, αλλά δεν θα δηλώσω ποτέ κάτι άλλο. Ετσι μ’ έμαθε και μ’ αγάπησε ο κόσμος».

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...