Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

To sms τού νεκρού και οι εραστές της χήρας

Mεταφέρθηκε ημιλιπόθυμη στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, ενώ ο κόσμος την «υποδέχτηκε» με αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα

tw35tw35 6Μαυροντυμένη, με τα μαλλιά της δεμένα πρόχειρα σε χαμηλή κοτσίδα, κλειστά μάτια και υποβασταζόμενη, η «σατανική» χήρα της Ερμιονίδας πέρασε χθες το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ναυπλίου προκειμένου να απολογηθεί. Ομως εξακολουθεί να παίζει «παιχνίδια», καθώς αρνείται τα πάντα!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

«Δεν τον σκότωσα εγώ, ουδέποτε ομολόγησα!» ισχυρίζεται τώρα η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο δολοφόνησε με δύο πυροβολισμούς τον 42χρονο σύζυγό της Θανάση Λάμπρου στο σπίτι φιλικού τους προσώπου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας. Μετά τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, αρνείται ότι παραδέχτηκε την ενοχή της και ισχυρίζεται ότι η ομολογία της ελήφθη κάτω από έντονες πιέσεις και πολύωρη ανάκριση που την εξάντλησε!

tw35tw35 4Μάλιστα, στηρίζει τους ισχυρισμούς της στο γεγονός ότι δεν υπάρχει η υπογραφή της στο τέλος του εγγράφου με την ομολογία της, το οποίο συντάχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής!

Η 37χρονη ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα στις 11.00, ενώ την υπεράσπισή της ανέλαβαν πλέον οι δικηγόροι Βασίλης και Σπύρος Ρομποτής, αφού ο προηγούμενος συνήγορός της παραιτήθηκε επικαλούμενος πρόβλημα… συνεννόησης μαζί της!

«Στην κάσα μέσα να σε δω»

Πάντως, χθες το πρωί το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα δικαστήρια την υποδέχτηκε με άγριες αποδοκιμασίες, με βρισιές και γιουχαΐσματα. «Σκάσε, τώρα κλαις; Τον άντρα σου δεν τον έκλαιγες», «Στην κάσα μέσα να σε δω», «Ελεγες τον ξάδερφο δολοφόνο και είσαι εσύ», «Επαιζες θέατρο τόσους μήνες» είναι λίγα απ’ όσα άκουσε, τα οποία συνοδεύονταν από υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Ο τραγικός πατέρας του θύματος, που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια μαζί με συγγενείς του, δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η νύφη του τον κορόιδευε όλο αυτόν τον καιρό: «Υποπτευόμασταν ότι ήταν tw35tw35 5συνεργός στο έγκλημα, αλλά όχι ότι ήταν η ίδια η φόνισσα που έδωσε στον γιο μου και τη χαριστική βολή (σ.σ.: αναφέρεται στον δεύτερο πυροβολισμό).

»Να την κλείσουν για πάντα μέσα!» είπε ο κ. Αναστάσης Λάμπρου. Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για όσα συνέβησαν την ημέρα του φονικού, στις 8 Δεκεμβρίου, στο σπίτι του φίλου του θύματος, το οποίο είχε μετατραπεί σε άντρο ξέφρενων οργίων με ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα γραπτό μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ο άτυχος Θανάσης Λάμπρου φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία για να ξεσπάσει ο μοιραίος καβγάς. Οταν η 37χρονη άκουσε τον ήχο ειδοποίησης, άρπαξε το τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και εξοργίστηκε. Ακολούθησε άγριος καβγάς με τον σύζυγό της και εκείνη φέρεται ότι άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές, αν και η ίδια ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι το περίστροφο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη. Κατόπιν, όπως η ίδια είχε περιγράψει στους αστυνομικούς, έβαλε το όπλο στο χέρι του άντρα της για να φανεί ως αυτοκτονία, έπειτα άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του και τα μετέφερε στο σπίτι τους για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες, θέλοντας να δείξει ότι έγινε κάτι ξαφνικό και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί άρον άρον.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος κατέγραψε τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε όλους αυτούς τους μήνες η σατανική χήρα, ανέφερε ότι η 37χρονη διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό τηλέφωνο του νεκρού συζύγου της για να μην κινήσει υποψίες. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 37χρονη ζήλευε το θύμα, παρά το γεγονός ότι εκείνη (σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ.) φέρεται ότι τον απατούσε με νεαρότερους άντρες της περιοχής! Αυτό προκύπτει και από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της Αστυνομίας, στις οποίες η Δήμητρα Βούλγαρη φέρεται ότι διατηρούσε αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις.

«Δεν υπάρχει υπογραφή στην κατάθεσή της»

tw35tw35 7Μιλώντας στην «Espresso», ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 37χρονης, Σπύρος Ρομποτής, εξήγησε ότι ζήτησε προθεσμία για την απολογία της πελάτισσάς του προκειμένου να έχει χρόνο στη διάθεσή του να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία των 720 σελίδων και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του: «Υπάρχουν κάποια σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και διερεύνησης. Η εντολέας μου, ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει την ενοχή της ενώπιον της Αστυνομίας, αυτή η πολυσέλιδη προανακριτική κατάθεσή της στερείται υπογραφής. Επίσης, είναι απορίας άξιο ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης παρίστατο εισαγγελέας, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο. Η ίδια, επί επτά και πλέον μήνες, αρνιόταν την ανάμιξή της στην υπόθεση και ομολόγησε ύστερα από πολύωρη εξέταση που αγγίζει τα όρια της νομιμότητας! Και αν πράγματι ομολόγησε ενώπιον τόσων προσώπων, τι θα την πείραζε να βάλει την υπογραφή της, το κενό της οποίας αναπληρώνει η υπογραφή ενός εισαγγελέα;».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...