Θύελλα για τη Rihanna που σκοτώνει τον βιαστή της!

SHOWBIZ
Η Rihanna σε παλαιότερη αισθησιακή φωτογράφησή της.

Θύελλα για τη Rihanna που σκοτώνει τον βιαστή της!

Μήπως το παράκανε η Ριάνα; Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η τραγουδίστρια από τα Μπερμπέιντος μετά την κυκλοφορία του νέου της, πολύ βίαιου, βιντεοκλίπ, όπου εμφανίζεται να σκοτώνει έναν βιαστή.

Η ποπ σταρ εξόργισε το τηλεοπτικό συμβούλιο των γονέων στις ΗΠΑ μετά τη μετάδοση του βιντεοκλίπ για το single της «Man Down». Στο βίντεο, που προβλήθηκε από το αμερικανικό δίκτυο BET, η Ριάνα παίρνει εκδίκηση για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον δράστη σε έναν κατάμεστο σιδηροδρομικό σταθμό. Κάποιος στίχος μάλιστα του τραγούδι της -σε στιλ ρέγκε- αναφέρει: «Μαμά, μόλις σκότωσα έναν άντρα και ποτέ δεν ένιωσα τόσο περήφανη».

Η Ριάνα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όταν ήταν μικρή, και σωματικής κακοποίησης από τον πρώην φίλο της Κρις Μπράουν, ανέφερε πριν από μία εβδομάδα στους θαυμαστές της από το Twitter: «Το νέο μου βίντεο περνά ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, σε κορίτσια σαν κι εμένα».

Αντιδρώντας στο βιντεοκλίπ το συμβούλιο γονέων ανάφερε ότι η προσωπική ιστορία της Ριάνα και η ιδιότητά της ως σταρ της ποπ παρείχε μια χρυσή ευκαιρία να στείλει μήνυμα στις γυναίκες θύματα βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας.

Εκείνη όμως έκανε το αντίθετο. Αντί να παροτρύνει τα θύματα να καταγγέλλουν τους βιαστές και να ζητούν βοήθεια, εκείνη έκανε ένα βιντεοκλίπ που προτείνει αντίποινα, όπως τον φόνο.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Rihanna σε παλαιότερη αισθησιακή φωτογράφησή της.
Δύο σκηνές από το βιντεοκλίπ που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Η επίθεση του... βιαστή και δεξιά ο ίδιος πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος.