Η... επιστροφή της Λιζ Χάρλεϊ

SHOWBIZ
Η Λιζ Χάρλεϊ αποφάσισε στα 45 της να κάνει ένα μίνι comeback.

Η... επιστροφή της Λιζ Χάρλεϊ

Στα 45 τους χρόνια τα περισσότερα μοντέλα έχουν αποσυρθεί για τα καλά από το επάγγελμα. Οχι όμως και η Λιζ Χάρλεϊ, η οποία αποφάσισε σε αυτή την ηλικία να κάνει ένα μίνι comeback.
Παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει εδώ και χρόνια πίσω της το μόντελινγκ για να ασχοληθεί με άλλου είδους επιχειρήσεις, επέστρεψε δυναμικά προκειμένου να διαφημίσει η ίδια τη συλλογή beachwear που σχεδιάζει, αφήνοντας άφωνους τους πάντες με την εντυπωσιακή γραμμή της.

«Για να το πετύχω αυτό, παρά τον εξαιρετικά κακό μεταβολισμό που έχω, πιέστηκα πολύ», παραδέχεται η ίδια αφού, όπως αποκαλύπτει, λατρεύει τα σνίτσελ, τα λουκάνικα, τις σοκολάτες και οτιδήποτε παχυντικό. Δεν στερήθηκε παρ’ όλα αυτά τους αγαπημένους της «πειρασμούς», όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί.

«Προσπαθώ απλά να διατηρώ ένα μέτρο σε αυτά που τρώω. Επιπλέον, πιέζω τον εαυτό μου να κάνει τζόκινγκ, αν και το σιχαίνομαι, ή να κάνω ασκήσεις για την κοιλιά και τους γλουτούς ενώ κολυμπάω. Ακόμα, όμως, και ο καθαρισμός του χοιροστασίου μου είναι πολύ καλή άσκηση μια φορά στο τόσο. Το σημαντικό είναι να καις θερμίδες» εξομολογείται η Χάρλεϊ, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετήσει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

Περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στη φάρμα της στο Γκλούστερσαϊρ, όπου η καθημερινότητά της περιλαμβάνει και πολλές αγροτικές εργασίες. «Ξυπνάω νωρίς το πρωί, βάζω τις γαλότσες μου και αφού μαζέψω τα βιολογικά προϊόντα βγαίνω με το φορτηγάκι μου στη γειτονιά», εξηγεί.

Αυτό που της αρέσει περισσότερο στη νέα της ζωή στην επαρχία είναι ότι εκεί οι παπαράτσι δεν κυνηγάνε ούτε εκείνη ούτε τον γιο της. Ιδιαίτερα μετά το διαζύγιό της από τον Αρούν Ναγιάρ είχε ανάγκη από ηρεμία και απομόνωση.

«Ενας χωρισμός είναι πάντα επώδυνος» παραδέχεται, ωστόσο όπως αποκαλύπτει διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, κυρίως λόγω του γιου της, Ντάμιαν, αφού ο Ναγιάρ είναι η μόνη πατρική φιγούρα που έχει.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η Λιζ Χάρλεϊ αποφάσισε στα 45 της να κάνει ένα μίνι comeback.