Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Πανικός» στις πλαζ

Η… σεμνή Τζούλια Αλεξανδράτου και η τόπλες Μαρία Αλεξάνδρου ■ Η… καουμπόισσα Μαστροκώστα ■ Για βουτιές στη Βάρκιζα

f2Τα καυτά κορίτσια του Δημήτρη Σειρηνάκη βάζουν φωτιές στη Μύκονο. Η… πρώην μούσα του παραγωγού των πορνό ταινιών Τζούλια Αλεξανδράτου απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο του νησιού μετά του συζύγου της Κρίστιαν Καρπόζηλου, αφού τα τελευταία χρόνια έχει προτιμήσει την οικογενειακή ζωή από τη showbiz.

Βέβαια, όπως φροντίζει να μας ενημερώνει μέσω της σελίδας της στο facebook, η Τζούλια κάνει επιλεκτικές δουλειές στον χώρο της μόδας, ενώ εμφανίζεται και σε κλαμπ του εξωτερικού ως σοουγούμαν, με τους δικούς της όμως όρους. Στις διακοπές της πάντως εμφανίζεται χαλαρή και με διάθεση για ξεκούραση, ενώ είτε με μπικίνι είτε με ολόσωμο μαγιό συνεχίζει να κερδίζει βλέμματα θαυμασμού.

f1Από την άλλη, η… εν ενεργεία σταρ ταινιών του κινηματογράφου για ενήλικες Μαρία Αλεξάνδρου κάνει εμφανίσεις αντάξιες του επαγγέλματός της. Η μελαχρινή σεξοβόμβα εθεάθη πριν από λίγες μέρες να περπατάει ανέμελα στην παραλία -αλλά και να ποζάρει ενίοτε- φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της. Η topless Μαρία, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει τα κάλλη της, προκάλεσε… εγκεφαλικά στους λουομένους, που την είδαν να κάνει τη δική της πασαρέλα στην Ψαρού.

Δεν γνωρίζουμε αν η Αλεξανδράτου και η Αλεξάνδρου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ή ακόμη και να ανταλλάξουν δυο κουβέντες (καθώς είχαν «ροζ» κοινά ενδιαφέροντα κάτω από την ίδια επαγγελματική «στέγη»), κάτι μας λέει όμως πως αν η Τζούλια είδε τη Μαρία, θα έστρεψε αλλού το βλέμμα της, αφού κάνει τα πάντα για να απαρνηθεί το «αμαρτωλό» παρελθόν της.

rfw4fq42rfqw 5Η… καουμπόισσα Μαστροκώστα

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των μυκονιάτικων πλαζ είναι η Γωγώ Μαστροκώστα. Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε κοσμική παραλία του νησιού τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με την επιλογή της να ντυθεί… καουμπόισσα. Η επιχειρηματίας φόρεσε καυτό τζιν σορτσάκι και καουμπόικο καπέλο, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το animal print μαγιό της, που έδεσε άψογα με το look της. Και η Στέλλα Καπεζάνου «ψήφισε» Μύκονο για τις διακοπές της, η οποία «συνελήφθη» να απολαμβάνει το μπάνιο της. Ανάμεσα στους επώνυμους λουομένους εντοπίστηκε και ο αστέρας του αμερικανικού μπάσκετ Τσόνσι Μπίλαπς, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας με την οικογένειά του. Αυτή πάντως που δεν έφυγε από την αγκαλιά του ήταν η μικρή του κόρη Τσενάια. Το βραδάκι δε έκανε τις βόλτες του στα Ματογιάννια άλλος ένας μπασκετμπολίστας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Στο πλευρό του Λιθουανού ήταν η σύντροφός του Αννα Δούκα. Στα γραφικά σοκάκια του νησιού ήταν και η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Για βουτιές στη Βάρκιζα

Οσοι και όσες δεν «πετάχτηκαν» στη Μύκονο για να απολαύσουν το γαλάζιο του Αιγαίου και παρέμειναν στην Αθήνα δεν το έβαλαν κάτω! Φόρεσαν τα μπανιερά τους, πήραν το αυτοκίνητό τους και ο δρόμος τούς έβγαλε στη Βάρκιζα. Η Βάσω Βιλέγκας φόρεσε μαγιό στο χρώμα του χρυσού, που τόνιζε το μπρούντζινο χρώμα της, και έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά της. Το μοντέλο, που διαθέτει εκρηκτικές αναλογίες, εθεάθη στο Sundara beach bar παρέα με μια φίλη του. Στο ίδιο μέρος είδαμε -μία μέρα μετά- και τη Νικολέττα Καρρά. Η ηθοποιός εντυπωσίασε με το ασπρόμαυρο μαγιό της αλλά και με το παράστημά της. Τις βουτιές του έκανε και ο γοητευτικός Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος είναι άλλωστε ο ιδιοκτήτης του μοντέρνου beach bar – restaurant.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...