Ο ιερέας ήταν fan του παιδικού πορνό

ΚΟΣΜΟΣ
Τον κατήγγειλε η σύζυγός

Ο ιερέας ήταν fan του παιδικού πορνό

Η περιέργεια βγήκε ξινή στη σύζυγο ενός Βρετανού εφημέριου, η οποία κοιτάζοντας στον υπολογιστή του ανακάλυψε ότι ήταν στην ουσία ένας «οχετός» παιδικού πορνογραφικού υλικού. Το επόμενο πράγμα που βρήκε το κουράγιο να κάνει μετά το σοκ ήταν να καταγγείλει τον σύζυγό της στην Αστυνομία. Ετσι λοιπόν ο Αιδεσιμότατος Τζέιμς Μόρις καθαιρέθηκε από την Αγγλικανική Εκκλησία, αφού παραδέχτηκε ότι σερφάρισε στο Ιντερνετ και βρήκε μόνος του αυτές τις φωτογραφίες, αν και επισήμανε ότι δεν το είχε κάνει άλλη φορά.

Η σύζυγός του, η Ρόζμαρι, είχε αρχικά βρει μόνο μια φωτογραφία ενός γυμνού αγοριού, αλλά όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και ερεύνησαν το σκληρό δίσκο του υπολογιστή, ανακάλυψαν συνολικά 612 τέτοιες φωτογραφίες, επτά από τις οποίες έδειχναν σαδιστικές σεξουαλικές ενέργειες ή σεξουαλικές επαφές ανθρώπων με ζώα και 54 με σεξουαλικές περιπτύξεις ενηλίκων με ανηλίκους. Ο 41χρονος Μόρις, που είναι πατέρας δύο παιδιών, και ο οποίος θα δικαζόταν για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, έπειτα από παραίνεση της συνηγόρου του παραδέχτηκε την ενοχή του για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. Λόγω λοιπόν του πρότερου έντιμου βίου του, ο πρώην ιερέας του Κινγκστόοουν του Χιαρφορντσάιαρ στη χειρότερη περίπτωση θα φυλακιστεί για 12 μήνες, ενώ θα τού απαγορευτεί να πλησιάζει παιδιά.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην παρόρμηση της περιέργειάς του να δει το περιεχόμενο ενός πορνοσάιτ, στο οποίο μπήκε τυχαία. «Ενιωσα απαίσια. Κάποια στιγμή τρόμαξα με τον ίδιο μου τον εαυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά. Για την ιστορία, η σύζυγος του, παρά την απόφασή της να καταγγείλει τον άντρα της, δηλώνει ότι τον στηρίζει.