Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Εξάψαλμος Ιβάν στους παίκτες

Ζήτησε εξηγήσεις και χτύπησε το καμπανάκι για τη συνέχεια.

Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου έφερε την «καρατόμηση» του Γιώργου Δώνη. Η ήττα στο πρώτο ματς των πλέι-οφ προκάλεσε την έκρηξη του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδειξε «σκασμένος» από την εικόνα της ομάδας στο Περιστέρι και φρόντισε να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά τα «γκάζια» στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο, χθες ζήτησε να αλλάξει η ώρα της προπόνησης προκειμένου να δώσει το «παρών» στην Τούμπα και να θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους για τη συνέχεια των πλέι οφ. Για περισσότερο από μία ώρα μιλούσε στους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος ζητώντας εξηγήσεις με αφορμή την εμφάνιση στο Περιστέρι. Γεγονός που φανερώνει τον έντονο προβληματισμό του για το αγωνιστικό πρόσωπο που βγάζει στο γήπεδο η ομάδα και κάνει τον δεύτερο στόχο της χρονιάς (πρωτιά στα πλέι-οφ και εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) να μοιάζει αβέβαιος. Κάτι που δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ειδικά μετά και την απώλεια του Κυπέλλου, το οποίο αποτελούσε τον έτερο στόχο για τη φετινή σεζόν.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από τη Ρουμανία εμφάνιζαν τον τεχνικό της    Στεάουα, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, ως υποψήφιο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από την ομάδα της συμπρωτεύουσας. Εξάλλου, όλα δείχνουν ότι εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι επαφές για τον νέο προπονητή.

– Στον Αρη η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και το ζήτημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ξεκαθαρίζοντας ότι όποιος επιθυμεί να βάλει περισσότερα χρήματα από τα 5.000.000 ευρώ θα έχει την ευχέρεια να το κάνει, με κατάθεση του ποσού στους ίδιους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Χ. Τ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...