Καυτή καλλονή με sexy αδερφή

SHOWBIZ
Η Σεσίλια Ροντρίγκεζ είναι η μικρότερη αδερφή της Μπελέν, αλλά με εξίσου σημαντικά προσόντα.

Καυτή καλλονή με sexy αδερφή

Η μία φωτογράφηση διαδέχεται την άλλη και η σέξι καλλονή από την Αργεντινή ανεβαίνει συνεχώς τα σκαλιά της διασημότητας. Σημαντικότερο ρόλο στη ζωή της Μπελέν Ροντρίγκεζ, όμως, παίζουν οι αγαπημένοι της άνθρωποι, που δεν είναι άλλοι από τον καλό της Φαμπρίτσιο και την οικογένειά της.

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει, όπως εξομολογείται η ίδια, στη μικρότερή της αδερφή, τη Σεσίλια.

Η μία είναι η όμορφη της οικογένειας και η άλλη η έξυπνη. Οι αδερφές Ροντρίγκεζ, Μπελέν και Σεσίλια, έχουν διαφορά πέντε χρόνων, ωστόσο μοιάζουν συνομήλικες.
 
Η πρώτη είναι διάσημη ήδη χάρη στα εκρηκτικά προσόντα της και το μόντελινγκ, ενώ η δεύτερη φαίνεται να διαθέτει περισσότερο μυαλό και διαίσθηση.

Η 21χρονη Σεσίλια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι στον γάμο της αδερφής της σκοπεύει να κλέψει την παράσταση, όπως ακριβώς έκανε και η Πίπα Μίντλετον στον πριγκιπικό γάμο.

«Για μένα το να γίνω γοητευτική σημαίνει σκληρή δουλειά. Εκείνη είναι πάντα τέλεια, αφού ακόμα και το πρωί που ξυπνάει είναι… γατούλα» λέει η μικρότερη Ροντρίγκεζ για την αγαπημένη της αδελφή.

Δεν λείπουν, όμως, οι φιλοφρονήσεις και από την πλευρά της Μπελέν για τη Σεσίλια. Θεωρεί, όπως λέει, ότι η αδερφή της είναι ωριμότερη, ίσως ακόμα και εξυπνότερη. Οταν ήταν μικρές, ωστόσο, τη βασάνιζε.
 
Οπως διηγείται η εξίσου γοητευτική Σεσίλια, μέχρι και όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών, η μεγαλύτερη αδερφή της της συμπεριφερόταν λες και ήταν κούκλα. Ηθελε να κάνει ό,τι της ζητούσε, και αν εκείνη δεν υπάκουε, γινόταν μεγάλη φασαρία.

Οσον αφορά τη σχέση της σαγηνευτικής Μπελέν με τον Ιταλό τηλεστάρ Φαμπρίτσιο Κορόνα, η Σεσίλια πιστεύει ότι είναι ιδανικός για την Μπελέν.


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Η Σεσίλια Ροντρίγκεζ είναι η μικρότερη αδερφή της Μπελέν, αλλά με εξίσου σημαντικά προσόντα.