Ο "Ερρίκος" σε απόπειρα αυτοκτονίας

SHOWBIZ
Ο Τζόναθαν Ρις Μάγερς με τον Χένρι Κέιβιλ σε σκηνή από τη δημοφιλή σειρά «The Tudors».

Ο "Ερρίκος" σε απόπειρα αυτοκτονίας

Σωριασμένος στο πάτωμα του σπιτιού του έχοντας πάρει δεκάδες χάπια, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του, βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Τζόναθαν Ρις Μάγερς.

Οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου που έφτασαν στην έπαυλη του νεαρού σταρ, στο κεντρικό Λονδίνο, τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση, παρ’ όλα αυτά χρειάστηκε να ζητήσουν τη μεσολάβηση της αστυνομίας, αφού ο ηθοποιός αρνιόταν πεισματικά επί τριάντα λεπτά να δεχτεί τη βοήθειά τους.

Τελικά ο 33χρονος σταρ, που έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «The Tudors» υποδυόμενος τον Ερρίκο τον Η’, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κλινική και έσπευσαν να τον ρωτήσουν πώς αισθανόταν ο ηθοποιός απάντησε: «Κανένα σχόλιο». Τα κατακόκκινα μάτια του όμως και η έκδηλη αδυναμία του μαρτυρούσαν τα πάντα.

Μια γειτόνισσα του ηθοποιού, που δέχτηκε να μιλήσει στους ρεπόρτερ, είπε: «Είδα το ασθενοφόρο να καταφθάνει και τρόμαξα πάρα πολύ. Ο Τζόναθαν είναι ένα γλυκύτατο παιδί. Τον συναντάς κάθε μέρα στον δρόμο, σε χαιρετάει και είναι πολύ ευγενικός και ευχάριστος. Εύχομαι να είναι καλά».

Η αλήθεια είναι όμως πως παρά το γεγονός ότι ο νεαρός σταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, η ψυχή του πάσχει σημαντικά. Ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι είναι εθισμένος στο αλκοόλ και έχει εισαχθεί πολλές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης. «Οταν πίνω, μοιάζω με τον Μπάμπι. Χοροπηδάω πέρα-δώθε σαν 16χρονο παιδί» είχε παραδεχτεί παλιότερα.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Τζόναθαν Ρις Μάγερς με τον Χένρι Κέιβιλ σε σκηνή από τη δημοφιλή σειρά «The Tudors».