Κατεβάζουν ρολά οι Duran Duran

SHOWBIZ

Κατεβάζουν ρολά οι Duran Duran

Σε αφωνία μέχρι νεωτέρας. Οι Duran Duran (φωτ.) ακυρώνουν όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες τους για το καλοκαίρι, λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων στη φωνή του τραγουδιστή του συγκροτήματος Simon Le Bon. Ανάμεσα στις συναυλίες που ακύρωσαν είναι κι αυτή στην Κύπρο, την 1η Αυγούστου.

Η απόφαση πάρθηκε κοινή συναινέσει από το συγκρότημα, μιας και τα μέλη του θεώρησαν ότι δεν θα είναι δίκαιο για τους φαν να μην έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Duran Duran και τον βασικό frontman Simon Le Βon σε πλήρη φόρμα.

Συμφώνα με την ανακοίνωση, το βρετανικό ροκ συγκρότημα ανακοίνωσε ότι «αναγκάζεται να ακυρώσει την επερχόμενη ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιοδεία του, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και θα έτρεχε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου λόγω των συνεχιζόμενων φωνητικών προβλημάτων του τραγουδιστή του συγκροτήματος Simon Le Bon».

Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Le Bon τραυμάτισε τους μυς που ελέγχουν τις φωνητικές του χορδές κατά τη διάρκεια ενός show στις Κάννες στις αρχές Μαΐου προκαλώντας προσωρινή απώλεια τμήματος του φωνητικού του εύρους.

Με συνεχή φυσικοθεραπεία και αυστηρό θεραπευτικό πλάνο η ιατρική ομάδα του τραγουδιστή είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει σε πλήρη φόρμα πολύ σύντομα, αλλά μιας και ο συγκεκριμένος χρόνος δεν μπορεί να προβλεφθεί, συνιστούν την αναβολή των ευρωπαϊκών συναυλιών, ώστε να αποφευχθεί η απογοήτευση των φαν.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ