Η Χέιλι "μεγάλωσε" και ποζάρει

SHOWBIZ
Εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, διαθέτει και attitude μοντέλου.

Η Χέιλι "μεγάλωσε" και ποζάρει

Μετά την επιτυχία της στην ταινία «True Grit» ήταν ζήτημα χρόνου να στραφεί και σε άλλους τομείς του θεάματος. Η 14χρονη ηθοποιός Χέιλι Στάινφλεντ φωτογραφίζεται για τη νέα κολεξιόν του οίκου μόδας Miu Miu και προκαλεί αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε από κάποιους ότι διαφημίζει «μεγαλίστικα» για την ηλικία της ρούχα...

Το νεαρό της ηλικίας της «βγαίνει» στον φακό αφού σε μία από τις πόζες της η μικρή Χέιλι αναδεικνύει τα ρούχα, ενώ τρώει με μεγάλη όρεξη ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα. Σε άλλες πάλι φωτογραφίες παίρνει το ύφος μεγάλης, ώριμης γυναίκας. Πρόκειται για μια σοφιστικέ, θα έλεγε κανείς, φωτογράφηση. Το στοιχείο που δεν λείπει σχεδόν από καμία φωτογραφία είναι τα υπερβολικά, ψηλά τακούνια. Αλλες φορές τα φοράει η νεαρή ηθοποιός, άλλες πάλι βρίσκονται γύρω της.

Η ηλικία του γλυκού κοριτσιού έχει προκαλέσει μάλλον αρνητικές κριτικές, κυρίως ως προς την αποτελεσματικότητά της να προωθήσει εμπορικά τα ρούχα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η άγουρη εμφάνισή της δύσκολα θα καταφέρει να πουλήσει τις νέες δημιουργίες του οίκου καθώς τα ρούχα προορίζονται για μεγαλύτερες γυναίκες, τις οποίες το μοντέλο δεν πείθει να τα αγοράσουν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, για την ίδια ένα τέτοιο βήμα αποτελεί επιτυχία καθώς, όπως φάνηκε, εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, διαθέτει και attitude μοντέλου. Αυτό εξάλλου πιστεύουν και οι υπεύθυνοι του οίκου μόδας που, όπως αποκαλύπτει η στιλίστρια της Χέιλι, Κάρλα Γουέλς, τη γνώρισαν στις αρχές του χρόνου σε μια απονομή βραβείων. Από την άλλη και η μικρή φαίνεται να λατρεύει το στιλ αυτό. «Οι δημιουργίες της Miu Miu είναι... γάντι για τη Χέιλι. Κάθε φορά που ήταν να επιλέξει ρούχα για να παραστεί σε βραβεία επέλεγε τα φορέματά της» εξηγεί η Γουέλς.


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, διαθέτει και attitude μοντέλου.
Η 14χρονη ηθοποιός Χέιλι Στάινφλεντ φωτογραφίζεται για τη νέα κολεξιόν του οίκου μόδας Miu Miu και προκαλεί αντιδράσεις.