Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Προβλέψεις για 20/5

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Προχωρήστε με αργούς ρυθμούς και δείξτε υπευθυνότητα. Πολύ ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά και οικογενειακά σας θέματα. Προσέξτε όμως στην εργασία σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνετε άστοχες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διαίσθηση είναι ο φύλακας-άγγελος που καθοδηγεί τα βήματά σας. Στηριχτείτε σε αυτήν και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα. Στα επαγγελματικά σας κερδίζετε τις εντυπώσεις χάρη στον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά σας. Προσέξτε όμως τα οικονομικά, καθώς μπορεί να κάνετε υπερβολικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε χάρη σ’ έναν ειλικρινή και αποτελεσματικό διάλογο να προχωρήσετε τη σχέση σας μπροστά. Μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των φίλων σας και μην τους αφήνετε να ανακατεύονται στη σχέση σας. Προσέξτε και τη σχέση με την οικογένεια, καθώς βιάζεστε να μιλήσετε και μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα επαγγελματικά σας οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε αποδεικνύονται σωστές και η τύχη φαίνεται να είναι μαζί σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, μη μεταφέρετε όμως θέματα της δουλειάς στο σπίτι. Οι δικοί σας άνθρωποι περιμένουν να μοιραστούν μαζί σας όμορφες στιγμές σε ανάλαφρη ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Οι επιθυμίες σας στον αισθηματικό τομέα γίνονται πραγματικότητα, χάρη στη γοητεία αλλά και την ειλικρίνειά σας. Στα επαγγελματικά σας η συνέπεια και η εργατικότητά σας ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας και φανείτε συντηρητικοί στα έξοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διορατικότητα που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας καθοδηγεί σωστά τα βήματά σας στον επαγγελματικό και τον αισθηματικό τομέα. Επίσης παίρνετε στα χέρια σας κάποια ποσά που δεν περιμένατε και διευκολύνεστε στις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο σπίτι και μη γίνεστε κουραστικοί.

ΖΥΓΟΣ: Νιώθετε πως ο σύντροφός σας δεν ακολουθεί τους ρυθμούς σας και αισθάνεστε κάποια αμηχανία. Εκφραστείτε με ευγένεια και διπλωματία, και θα μπορέσετε να ζεστάνετε περισσότερο την ατμόσφαιρα. Ετσι θα ξεπεράσετε κάθε δυσκολία και θα βιώσετε πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ θετικό είναι το κλίμα στα αισθηματικά σας, καθώς διάφορες εκπλήξεις ανεβάζουν έντονα τη διάθεση σας. Σε οικονομικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να βγείτε κερδισμένοι, στα επαγγελματικά όμως δείξτε προσοχή. Δείξτε υπομονή και κάντε υποχωρήσεις, αν χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη είναι πραγματικά με το μέρος σας και μπορείτε να φτάσετε στους στόχους σας χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Στα αισθηματικά είστε ο μεγάλος τυχερός, καθώς εύκολα θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Ανοίξετε λοιπόν την καρδιά σας και μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ απαιτητική είναι η μέρα όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, όμως είναι βέβαιο ότι θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αφού τα προσόντα σας είναι αξιοσημείωτα. Μη μεταφέρετε το στρες και την κούραση στη σχέση σας. Ηρεμήστε και απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ακούσετε κάποιες πολύ ευχάριστες ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Πολύ καλές είναι οι προοπτικές και στα αισθηματικά σας, προσέξτε όμως αρκετά τον επαγγελματικό τομέα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανεβείτε πολύ ψυχολογικά από τη ζεστασιά του συντρόφου σας. Στα επαγγελματικά σας ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης οδηγεί τις κινήσεις σας στην επιτυχία. Αν θέλετε να μιλήσετε για κάποια πράγματα στους προϊσταμένους σας, είναι η κατάλληλη στιγμή. Προσέξτε όμως τη διαχείριση των οικονομικών σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...