Από τη φτώχεια στη διασημότητα

SHOWBIZ
Η Σακίρα ξέρει από φτώχεια, και τώρα που έχει την οικονομική άνεση το «έχει ρίξει» στη φιλανθρωπία.

Από τη φτώχεια στη διασημότητα

Στη φιλανθρωπία το «έχει ρίξει» το τελευταίο διάστημα η Σακίρα διότι, όπως λέει, ξέρει από φτώχεια. Οταν ήταν μικρή είδε από κοντά πώς ζουν τα άστεγα παιδιά και αποφάσισε αν της δινόταν η ευκαιρία, να κάνει ό,τι μπορεί για να τα βοηθήσει.

Η 34χρονη performer αοιδός αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της όταν εκείνη ήταν μικρή. Ο πατέρας της αναγκάστηκε να πουλήσει όλα τα υπάρχοντά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνουν σε συγγενείς. Η μικρή τότε Σακίρα ένιωθε θυμό για τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

Οι γονείς της αποφάσισαν να της δείξουν πώς είναι η πραγματική φτώχεια και την πήγαν να δει πώς ζουν τα άστεγα και ορφανά παιδιά. Ετσι, τα βιώματά της την κάνουν σήμερα (που έχει την οικονομική άνεση) να επισκέπτεται περιοχές με απίστευτη ζέστη προκειμένου να δώσει ένα χέρι βοηθείας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ο δυναμικός χαρακτήρας της σέξι τραγουδίστριας φάνηκε από πολύ νωρίς. Την καριέρα της, για παράδειγμα, άρχισε να τη χτίζει μόνη της μόλις στα δεκατρία της χρόνια. Γνωρίζοντας ότι παραγωγός της Sony διέμενε σε ξενοδοχείο της Μπαρανκίλα, άρπαξε το στερεοφωνικό και πήγε να του παρουσιάσει τις χορευτικές και φωνητικές της ικανότητες.

Του τραγούδησε, ενώ παράλληλα χόρευε. Αν και εκείνος παραξενεύτηκε, λίγες μέρες μετά την κάλεσαν να υπογράψει συμβόλαιο για τρεις δισκογραφικές δουλειές!

Οσον αφορά το καλογυμνασμένο σώμα της, με το οποίο προκαλεί όχι μόνο στα βιντεοκλίπ της αλλά και πάνω στη σκηνή, υποστηρίζει ότι γυμνάζεται μόνο προτού ξεκινήσει τις περιοδείες της. Κατά τη διάρκεια των συναυλιών της εξασκείται μόνο στον χορό.


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Η Σακίρα ξέρει από φτώχεια, και τώρα που έχει την οικονομική άνεση το «έχει ρίξει» στη φιλανθρωπία.